Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Untitled
ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αθήνα 2 – 6 -2021

                                      Αρ. Πρωτ.: 103

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΤΟΥΛΗ, ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ!!!

Η Διοίκηση Πατούλη τόλμησε να μη μας επιτρέψει να κάνουμε την Γενική μας Συνέλευση σε χώρο της Περιφέρειας Αττικής!

Ντροπή τους!!!

Χθες 1-6-2021 στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, με τις ψήφους των εκλεγμένων της παράταξης Πατούλη και την διορισμένη από την κυβέρνηση πλειοψηφία, απορρίφθηκε το αίτημα του Συλλόγου μας, για παραχώρηση χώρου στο Πεδίο του Άρεως, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση που είχαμε αποφασίσει και ενημερώσει πολλές μέρες πριν. Η προσχηματική αιτιολογία της απόρριψης ήταν πάλι για λόγους δημόσιας υγείας…..

Οι «μάσκες έπεσαν»… Με χουντικής κοπής αποφάσεις προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στις συλλογικές διαδικασίες των εργαζομένων.

Τον κορονοϊό τον θυμούνται στις μαζικές  διαδικασίες των εργαζομένων και τον ξεχνούν όταν παραχωρούν το χώρο σε όλους τους άλλους, ακόμα και τις ίδιες μέρες.

Τι κι αν το αίτημά μας αφορούσε εξωτερικό χώρος 2.000 τμ, τι κι αν έχουν προβλεφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας…., τι κι αν είναι υποχρεωμένος από το νόμο ο εργοδότης να παραχωρεί χώρο στο Σωματείο εργαζομένων για την πραγματοποίηση της Γενικής του Συνέλευσης…..

Το αυταρχικό – αντιδημοκρατικό τους προσωπείο δεν μπορεί να κρυφτεί, ότι κι αν ψελλίζουν… Δεν μπορεί να κρυφτεί η αλλεργία που έχουν στις συλλογικές διαδικασίες.

Αυτή η πρωτοφανής απόφαση, όπου για πρώτη φορά δεν παραχωρείται χώρος του πάρκου μετά από αίτηση, και πόσο δε μάλλον στους εργαζόμενους της ίδιας της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία ανήκει το πάρκο, δεν είναι κεραυνός εν αιθρία.

Κυβέρνηση και Περιφερειάρχης, χέρι – χέρι με τα «ορφανά» της Χ.Α. και λοιπούς ακόλουθους της «καρέκλας» δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο και τις στοχεύσεις τους…

Σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση βαθαίνει παίρνουν τα μέτρα τους προκειμένου να γιγαντώσουν «ανενόχλητοι» τα κέρδη τους οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι. Όσο πιο σκληρά είναι τα αντεργατικά μέτρα που παίρνουν τόσο πιο μεγάλος είναι και ο αυταρχισμός τους. Αυτό το έργο οι εργαζόμενοι το έχουμε δει πολλές φορές σε όλα τα επίπεδα.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση κινείται και το αντεργατικό έκτρωμα Χατζηδάκη, το οποίο μεταξύ όλων των υπόλοιπων σκληρών μέτρων, προβλέπει σοβαρό χτύπημα στις συνδικαλιστικές ελευθερίες.

Η Περιφερειακή Αρχή Πατούλη αρνείται την παραχώρηση του χώρου, γιατί προσπαθεί να κρύψει ότι προσπαθεί να απαγορεύσει την Γενική μας Συνέλευση!!!

Εκεί στοχεύει η κατά πλειοψηφία απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Ο εργαζόμενος να ψηφίζει ηλεκτρονικά και ούτε λόγος για να συζητάει με τους συναδέλφους του στη Γενική Συνέλευση. Μας θέλουν ξεμοναχιασμένους και τη φωνή μας στο γύψο!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ!

Η ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  
ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *