Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 3 ΙΟΥΝΗ, 7 μ.μ. στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 3 ΙΟΥΝΗ, 7 μ.μ. στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Αθήνα 31 – 5 -2021

                                   Αρ. Πρωτ.: 99

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 3 ΙΟΥΝΗ, 7 μ.μ. στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Με μαζικό απεργιακό μέτωπο σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα απαντάμε στο νομοσχέδιο τερατούργημα της κυβέρνησης. Απόφαση μετάθεσης της 24ωρης απεργίας για τις 10 Ιούνη έλαβαν η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

«Αυτό το έκτρωμα δεν παίρνει διορθώσεις ούτε βελτιώσεις»

Πρέπει να γίνει γνωστό ότι για άλλη μια φορά η πλήρως ενσωματωμένη στα εργοδοτικά και κυβερνητικά σχέδια, ως μηχανισμός του ΣΕΒ και της κυβέρνησης, ηγεσία της ΓΣΕΕ προσπάθησε να βάλει εμπόδια στην απεργιακή απάντηση των εργαζομένων. Αυτοί που όλο το προηγούμενο διάστημα δεν «έβλεπαν» κανένα νομοσχέδιο και αποκαλούσαν «γελοίους» όλους εμάς που προσπαθούσαμε να οργανώσουμε την πάλη των εργαζόμενων, τώρα παραδέχονται ότι το νομοσχέδιο υπάρχει, το συζητάνε εδώ και καιρό με την κυβέρνηση και προσπαθούν να το “βελτιώσουν” με τις παρεμβάσεις τους. Σε αυτή την κατεύθυνση, και αγνοώντας προκλητικά τις δεκάδες αποφάσεις των συνδικάτων για τις 3 Ιούνη, αποφάσισαν στη σημερινή ολομέλεια της διοίκησης της ΓΣΕΕ απεργία για τις 10 Ιούνη, με τις ψήφους της γνωστής εργατοπατερίστικης ομάδας ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ομάδας Βασιλόπουλου.

Συνάδελφοι, ο Σύλλογός μας ενώνει τη φωνή του με Ομοσπονδίες και Σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο στις 3 Ιούνη στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια, απαιτώντας να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο – έκτρωμα για τα εργασιακά.

Όλοι στη μάχη ενάντια στο νομοσχέδιο – τερατούργημα που φέρνει η κυβέρνηση, για να αποτελειώσει ό,τι έχει απομείνει από τα εργασιακά μας δικαιώματα και να διαλύσει τη συνδικαλιστική οργάνωση και δράση των εργαζόμενων.

Παλεύουμε για:

  • Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο – τερατούργημα.
  • Να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι και των τριών μνημονίων που έχουν  επιβάλει για λογαριασμό της μεγαλοεργοδοσίας μία εργασιακή ζούγκλα.
  • Να αναδείξουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας για δουλειά και ζωή με δικαιώματα.    
  •       Αυξήσεις στους μισθούς, τις συντάξεις, τις κοινωνικές παροχές. 7ωρο – 5ημερο  – 35ωρο.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  
ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  
ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *