Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΡΤΗ 7 π.μ – 11 π.μ.-ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ “ΠΑΡωΝ”
Untitled
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΡΤΗ 7 π.μ - 11 π.μ.-ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ "ΠΑΡωΝ"

Αθήνα 18- 3 -2021

Αρ. Πρωτ.: 42

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΡΤΗ 7 π.μ – 11 π.μ.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ “ΠΑΡΩΝ” ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΗ ΣΤΙΣ 8:30 πμ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ!

Το Δ.Σ. προκηρύσσει 4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την Δευτέρα 22/3 από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11, για να δώσουμε δυναμικό παρών στις 8:30 πμ στο συμβολικό αποκλεισμό της χωματερής στη ΦΥΛΗ.

Για να πούμε ως εδώ, φτάνει! Όχι στην δημιουργία του νέου ΧΥΤΑ στη ΦΥΛΗ.

Για να βροντοφωνάξουμε ότι η πολιτική τους σημαίνει καρκίνους για το λαό και αμύθητα πλούτη για τους μεγαλοεπιχειρηματίες της χωματερής.

Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής (ΝΔ) ολοκληρώνοντας το έγκλημα της Περιφερειακής Αρχής Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) σε βάρος της υγείας και της ζωής του λαού σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής αποφάσισε τη δημιουργία 3ου ΧΥΤΑ στη Φυλή και την κατασκευή περιμετρικού αναχώματος μήκους 1535 μέτρων και ύψους 20 μέτρων καθώς και την εγκατάσταση εργοστασίου καύσης απορριμμάτων που όπως σκόπιμα διαρρέει θα είναι και πάλι στη Δυτική Αττική.

Πρόκειται για έγκλημα διαρκείας για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον!

Άκρως αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που αναφέρουν, ότι την περίοδο 1999-2015, διαπιστώθηκε ότι το ποσοστό των θανάτων από νεοπλασίες (καρκίνους) στη Δυτική Αττική και Δυτική Αθήνα έχει αυξηθεί κατά 31,7% έναντι αύξησης 10,1% στην υπόλοιπη Περιφέρεια Αττικής. Τεράστια είναι επίσης η επιβάρυνση του υδροφόρου ορίζοντα, αφού σύμφωνα με επίσημες μελέτες , εφιαλτικό “κοκτέιλ” από μολυσματικούς παράγοντες, από οργανικούς ρύπους, από καρκινογόνους και άλλους τοξικούς και επικίνδυνους ρύπους διασπείρονται στην ευρύτερη περιοχή.

Το ζήτημα της χωματερής μας αφορά όλους.

Ο αγώνας των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας είναι και δικός μας αγώνας, με τη μαζική συμμετοχή μας στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ και τον συμβολικό αποκλεισμό του ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ στις 8:30πμ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΡΤΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *