Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Να σταματήσουν οι συνδικαλιστικές διώξεις
pexels-mohammad-danish-891059
Να σταματήσουν οι συνδικαλιστικές διώξεις

Αθήνα 9/12/2020

Αριθμ. Πρωτ.: 196

Να σταματήσουν οι συνδικαλιστικές διώξεις

Καταδικάζουμε τις δικαστικές διώξεις στις οποίες προέβη ο τέως προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Υποδομών και Μεταφορών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ), Π. Μεταλληνός, με την από 11-03-20 έγκληση του κατά των Προέδρων των Συλλόγων Υπαλλήλων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλονιάς – Ιθάκης, Λευκάδας και Ζακύνθου, του Προέδρου του ΝΤ Κεφαλονιάς – Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ, καθώς και μιας σειράς στελεχών της ΠΙΝ.

Με την δίωξη που κατέθεσε προσπαθεί να εκφοβήσει, να τιμωρήσει και να φιμώσει τη φωνή των πρωτοβάθμιων Συλλόγων και των συνδικαλιστικών οργανώσεων που στάθηκαν αρωγοί και αντιστάθηκαν στις απειλές και την αυταρχική πρακτική που ακολουθήθηκε επί μακρόν από τον εν λόγω τέως Γενικό Διευθυντή, απέναντι σε υφισταμένους του.

Η πρακτική των δικαστικών διώξεων δε μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα και τη γενική αποδοκιμασία από τους εργαζόμενους στις πρακτικές του.

Η δίωξη δεν είναι στην πραγματικότητα δίωξη κάποιων προσώπων αλλά δίωξη ενάντια στη συλλογική δράση, ενάντια στο δικαίωμα του συνδικαλίζεσθαι.

Στεκόμαστε απέναντι σε κάθε δίωξη, σε κάθε απόπειρα να μπει ο συνδικαλισμός σε «γύψο» και ζητάμε από τη δικαιοσύνη να θέσει την υπόθεση στο αρχείο.

Κοιν/ση

1. Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Κεφαλονιάς – Ιθάκης

2. Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Λευκάδας

3. Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Ζακύνθου

4. Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Κέρκυρας

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΟΣΥΑΠΕ Να σταματήσουν οι συνδικαλιστικές διώξεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *