Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020
Untitled
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Αθήνα 13-12-2020

Αριθμ. Πρωτ.: 346

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

από 9.00 πμ έως 13.30 μμ

Στα Γραφεία του Συλλόγου μας, Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

(Στάση μετρό Συγγρού-ΦΙΞ)

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που είναι αιμοδότες, όλους όσους χρειάστηκαν το προηγούμενο διάστημα αίμα για κάποιον δικό τους άνθρωπο, αλλά και όλους όσους έχουν συνειδητοποιήσει την ανάγκη ενίσχυσης αυτής της εθελοντικής πράξης, να βοηθήσουν και να συμμετέχουν στην οργάνωση της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ που θα γίνει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 9.00 πμ – 13.30 μμ, στα Γραφεία του Συλλόγου μας, Συγγρού 80-88, 7ος όροφος (Στάση μετρό Συγγρού-ΦΙΞ).

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες σε αίμα είναι πολλές. Ας εξαντλήσουμε όλοι όσοι μπορούμε τις δυνατότητες, που υπάρχουν. Υπενθυμίζουμε ότι οι συνάδελφοι αιμοδότες «εξετάζονται» από τον γιατρό που συμμετέχει στην αιμοδοσία, ο οποίος λαμβάνει και το απαραίτητο ιστορικό τους και όλοι λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην υπάρχει συγχρωτισμός και να τηρούνται όλοι οι όροι υγιεινής & ασφάλειας.

Υπευνθυμίζουμε ότι οι συνάδελφοι αιμοδότες:

Μπορούν με την Κάρτα Αιμοδοσίας τους, να προσέρχονται για δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις, πρωινές ώρες, στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Αθανασάκη 1 και Ερυθρού Σταυρού, όπισθεν του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν»).

Δικαιούνται άδεια την ημέρα της αιμοδοσίας καθώς και άλλες 2 ημέρες.

Σημειώνουμε επίσης ότι για την μετακίνηση των αιμοδοτών, δεδομένου ότι δεν υφίσταται αριθμός του SMS για την μετακίνηση με σκοπό την προσφορά αίματος, οι συνάδελφοι εθελοντές Αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, αυτήν την πρόσκληση – ανακοίνωση και μια απλή ιδιόχειρη ατομική και ενυπόγραφη δήλωση, που να αναφέρεται ότι η μετακίνηση γίνεται για την Εθελοντική Αιμοδοσία στην Δ/νση του ΣΥΠΑ την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που πραγματοποιείται η Αιμοδοσία. Κατά την επιστροφή τους στην οικία τους θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και την σχετική Βεβαίωση του ΣΥΠΑ ότι μετείχαν στην εθελοντική Αιμοδοσία

Καλούμε τους Διευθυντές των Υπηρεσιών όχι μόνο να διευκολύνουν τη συμμετοχή των συναδέλφων, αλλά και να ενισχύσουν με κάθε τρόπο την οργάνωση της αιμοδοσίας.

Καλούμε τις Γραμματείες των Διευθύνσεων να τοιχοκολλήσουν την ανακοίνωση αυτή σε ευδιάκριτα σημεία των υπηρεσιών.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 18-12-2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *