Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Οι δούρειοι ίπποι του συνδικαλιστικού κινήματος
Untitled
Οι δούρειοι ίπποι του συνδικαλιστικού κινήματος

Αθήνα 25 – 11 -2020

Αρ. Πρωτ.: 333

Οι δούρειοι ίπποι του συνδικαλιστικού κινήματος

Οι δούρειοι ίπποι του συνδικαλιστικού κινήματος μίλησαν…. Και αντί να καταγγείλουν την Περιφερειακή Αρχή για τις αυθαίρετες μετακινήσεις, την ημετεροκρατία, τις συνδικαλιστικές διώξεις, την τσαλαπάτηση συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, την μη προκήρυξη των θέσεων ευθύνης επιτέθηκαν στις αποφάσεις του Συλλόγου.

Με μια ανακοίνωση 680 λέξεων οι μετέχοντες στο ψηφοδέλτιο που φτιάχτηκε στα γραφεία της ΝΔ, του Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειαρχών, Γενικών Δ/ντών:

Δήλωσαν ξεκάθαρα με ποιανού μεριά τάσσονται. Με τους εργαζόμενους ή με την Περιφερειακή Αρχή… (ρητορικό το ερώτημα).

Έδωσαν διαπιστευτήρια για άλλη μια φορά στην Περιφερειακή Αρχή, υπερασπιζόμενοι τους καθοδηγητές τους.

Φρόντισαν να ετοιμάσουν την ομιλία του Περιφερειάρχη στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο, για παν ενδεχόμενο, δεδομένου ότι ζητήσαμε την ένταξη του θέματος στη σημερινή συνεδρίαση.

Εξήγησαν σε όποιον δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει να είσαι «άξιος» και με ποιες ανύπαρκτες διαδικασίες σε επιλέγει το «αφεντικό» για να σε τοποθετήσει σε θέση ευθύνης.

Ανέλυσαν ως αστική φυλλάδα τον ν.1264/1982.

Διαστρέβλωσαν τις νομικές έννοιες «μετακίνηση», «μετάθεση», προστασία συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, αξιοκρατία.

Παρουσίασαν ως κυβερνητικοί εκπρόσωποι τις εξαγγελίες για το νέο συνδικαλιστικό νόμο-νεκροθάφτη των συλλογικών διαδικασιών και δικαιωμάτων.

Μίλησαν για δημοκρατικές διαδικασίες για να υπερασπιστούν τους «άφαντους» από το Διοικητικό Συμβούλιο και την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων.

Κάνανε κριτική στη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου, κρύβοντας σκόπιμα ότι ως «νεοφώτιστη» παράταξη που είναι, δεν εκφράζεται στο Δ.Σ. και δεν μπορεί να έχει άποψη επί του θέματος…, εκτός κι αν εμπιστεύτηκαν την ανύπαρκτη ενημέρωση από την άφαντη εκλεγμένη της ΔΑΚΕ και τους συνοδοιπόρους που απέκτησε στην πορεία…

Οι εργαζόμενοι όμως έχουν άποψη, έχουν μνήμη και απαιτούν:

Να σταματήσει η αυθαιρεσία και η τρομοκρατία. Να ανακληθούν και να σταματήσουν οι αυθαίρετες μετακινήσεις, οι αυθαίρετες – μεθοδευμένες αναθέσεις σε θέσεις ευθύνης, οι συνδικαλιστικές διώξεις, να προκηρυχτούν όλες οι θέσεις ευθύνης.

Αυτές οι «καθαρές» θέσεις δεν κρύβονται όση λάσπη κι αν ρίχνει η Περιφερειακή Αρχή και τα παπαγαλάκια της.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ Οι δούρειοι ίπποι του συνδικαλιστικού κινήματος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *