Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Χορήγηση στοιχείων και αντιγράφων
Untitled
Χορήγηση στοιχείων και αντιγράφων

Αθήνα 11- 10 -2020

Αρ. Πρωτ.: 286

Προς

                                       Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υποστήριξης

           Περιφέρειας Αττικής

Θέμα: Χορήγηση στοιχείων και αντιγράφων.

Στην Αγωγή, που κατατέθηκε από την Περιφέρεια Αττικής ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά του Συλλόγου, της Προέδρου και του Γραμματέα στις 2-10-2020, προκειμένου να κηρυχτεί ως παράνομη και καταχρηστική η Αποχή των Εποπτών Δημόσιας Υγείας από την εξωτερική εργασία, αναφέρεται ότι δεν είχαμε επιδώσει το σχετικό Εξώδικο στην Περιφέρεια. Οι ισχυρισμοί αυτοί υιοθετήθηκαν κατά την ερήμην μας (μη ενημέρωσή μας) εκδίκαση της Αγωγής και οδήγησαν στο να κηρυχτεί παράνομη η προκήρυξη της Αποχής.

Δεδομένου ότι από τις Εκθέσεις Επίδοσης που έχουμε στα χέρια μας προκύπτει ότι έχουμε κάνει όχι μία όπως απαιτείται, αλλά 2 Επιδόσεις στην Περιφέρεια (την υπ’ αριθμ. 10017Β, στις 11.50 προς την Περιφέρεια Αττικής, με παραλαβόντα υπάλληλο τον Π.Τ. και την υπ’ αριθμ. 9972Β, στις 13.10 προς τον Περιφερειάρχη Αττικής, με παραλαβόντα υπάλληλο τον Χ.Ζ.),

παρακαλούμε επιφυλασσόμενοι κάθε νόμιμου δικαιώματός μας, όπως μας γνωρίσετε τις ενέργειες που έγιναν αμέσως μετά την παραλαβή των Εξώδικων Δηλώσεών μας και όπως μας χορηγήσετε αντίγραφο από τις διαβιβάσεις καθώς και από το πληροφοριακό σύστημα ΙΡΙΔΑ, όπου αποτυπώνονται οι σχετικές διαβιβάσεις του Εξώδικου του Συλλόγου μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ για Χορήγηση στοιχείων και αντιγράφων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *