Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Ενημέρωση για την εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την προμήθεια ΜΑΠ κλπ, στις υπηρεσίες της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας
Untitled
Ενημέρωση για την εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την προμήθεια ΜΑΠ κλπ, στις υπηρεσίες της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας

Αθήνα  23- 10 -2020

Αρ. Πρωτ.: 302

Προς

Προϊσταμένους Δ/νσεων

Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας,

Κτηνιατρικής και Αλιείας

Θέμα: Ενημέρωση για την εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την προμήθεια ΜΑΠ κλπ, στις υπηρεσίες της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας.

Συνάδελφοι

Με αφορμή τα ζητήματα και τις σχετικές καταγγελίες, που κατατέθηκαν στη Σύσκεψη – Συνέλευση από συναδέλφους που υπηρετούν στις Διευθύνσεις της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας και ασκούν γεωτεχνικά καθήκοντα (γεωτεχνικοί ΠΕ, ΤΕ Γεωπονίας κλπ), παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα για τα εξής:

1. Εάν εφαρμόζονται στην υπηρεσία σας οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, δηλαδή εάν έχουν εκδοθεί οι σχετικές Αποφάσεις. Εάν ναι, ζητάμε να μας τις κοινοποιήσετε. Εάν όχι, ζητάμε να μας ενημερώσετε, εάν εσείς έχετε καταθέσει τις σχετικές εισηγήσεις και το Σχέδιο Απόφασης προς την Περιφερειακή Αρχή (η αρμοδιότητα υπογραφής έχει παραχωρηθεί στον Εκτελεστικό Γραμματέα) και πότε.

2. Εάν δεν έχετε καταθέσει τις σχετικές εισηγήσεις και το Σχέδιο Απόφασης προς την Περιφερειακή Αρχή ζητάμε να μας ενημερώσετε πότε θα προχωρήσετε στην σύνταξη και κατάθεσή τους, δεδομένου ότι οι Συλλογικές Συμβάσεις έχουν ισχύ νόμου και η εφαρμογή τους είναι υποχρεωτική, για τους εργαζόμενους που αφορούν.

3. Εάν έχετε ζητήσει την προμήθεια των προβλεπόμενων ΜΑΠ, εξετάσεων κλπ από την υπ’ αριθμ. 43726/7-6-2019 ΚΥΑ και γιατί αυτά δεν χορηγούνται στους υπαλλήλους της υπηρεσίας σας.

Κοιν/ση

1. Εκτελεστικό Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής

2. Προϊστάμενο Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ Ενημέρωση για την εφαρμογή Σ.Σ.Ε. και την προμήθεια ΜΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *