Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 26 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 26 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

Αθήνα 29 -10-2020

Αρ. Πρωτ.: 309

Προς

                            Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 26 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26 Οκτώβρη 2020 με παρόντα 15 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Άλκη Ζαβερδινό, Κυριάκο Κοντούδη, Καζάκο Βαγγέλη, Κοκοβιάδου Σωτηρία, Αγάκου Βάντα, Γιάννη Ανδρεαδέλλη, Παγανέλη Αριάδνη, Στεβή Ειρήνη, Ηλιόπουλο Γιώργο, Παναγιώτη Ντόντο, Σωτήρη Δοξακίδη, Κορκίδου Σωτηρία, Σαραντοπούλου Κάκια και Μπουκουβάλα Αχιλλέα, αφού συζήτησε για όλες τις εξελίξεις, και τα θέματα που περιέχονταν στην ημερήσια διάταξη έλαβε μεταξύ άλλων, τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Συνέχιση των παρεμβάσεων απέναντι στην πολιτική και τις επιλογές κυβέρνησης και Περιφερειακής Αρχής, που αντί να σκύβουν και να λύνουν τα εργατικά – λαϊκά προβλήματα παίρνουν συνεχώς αντεργατικά μέτρα, αξιοποιώντας και την πανδημία, δυσφημούν τις διεκδικήσεις και τους αγώνες μας.

2. Οργάνωση του αγώνα και της απεργιακής απάντησης των εργαζομένων απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική, την καταστολή, την πολιτική χτυπήματος κάθε συλλογικής δράσης, στους περιορισμούς στο απεργιακό δικαίωμα και τις διαδηλώσεις, στο «νέο» συνδικαλιστικό νόμο, που δεν αφορά τους συνδικαλιστές μόνο αλλά το σύνολο των εργαζόμενων καθώς θα βάζει εμπόδια, στη διεκδίκηση ακόμα και των αυτονόητων.

3. Συνέχιση της απαίτησης λήψης όλων των μέτρων προστασίας έναντι του κορονοϊού και γενικότερα υγείας και ασφάλειας.

4. Έκδοση ανακοίνωσης για ενημέρωση των συναδέλφων σχετικά με το αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο του πτωχευτικού κώδικα, με το οποίο για πρώτη φορά προβλέπεται η πτώχευση φυσικού προσώπου και η κατάσχεση της συνολικής του περιουσίας.

5. Λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων διασφάλισης ομαλής και αδιάβλητης διαδικασίας διεξαγωγής των εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

6. Προώθηση παρεμβάσεων για την ολοκλήρωση των Αποφάσεων των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.

7. Συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου στο πρωτάθλημα της ΑΔΕΔΥ, που θα συνεχιστεί.

8. Να μεταφερθεί η προβλεπόμενη από το καταστατικό ημερομηνία για την πραγματοποίηση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης σε χρόνο, που θα επιτρέπουν οι εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού.

9. Να συνεχιστούν οι συσκέψεις – συνελεύσεις με ειδικότητες εργαζομένων και υπηρεσίες, καθώς και περιοδείες προκειμένου να συζητηθούν τα σοβαρά ζητήματα, που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους και να οργανωθούν δράσεις, παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις για την ικανοποίηση των αιτημάτων.

10. Παράδοση των υλικών επιβράβευσης στους συναδέλφους, που τα παιδιά τους πέτυχαν φέτος στα ΑΕΙ.

11. Εγκρίθηκαν απολογιστικά τα οικονομικά της περιόδου από 17-9-2020 έως 25-10-2020, καθώς και η αγορά πινάκων ανάρτησης των ανακοινώσεων του Συλλόγου για κάθε υπηρεσία.

Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 26-10-2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *