Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Π. ΦΥΣΣΑ – ΔΙΚΗ Χ.Α. Κινητοποίηση Σωματείων στο Κερατσίνι- Κινητοποίηση και στις 7 Οκτώβρη στο Εφετείο,τη μέρα που ανακοινώνεται η απόφαση
Untitled
7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Π. ΦΥΣΣΑ - ΔΙΚΗ Χ.Α. Κινητοποίηση Σωματείων στο Κερατσίνι- Κινητοποίηση και στις 7 Οκτώβρη στο Εφετείο,τη μέρα που ανακοινώνεται η απόφαση

Αθήνα  18- 9 -2020

Αρ. Πρωτ.: 252

7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Π. ΦΥΣΣΑ – ΔΙΚΗ Χ.Α.

Κινητοποίηση Σωματείων στο Κερατσίνι

Κινητοποίηση και στις 7 Οκτώβρη στο Εφετείο,

τη μέρα που ανακοινώνεται η απόφαση

Εφτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη, από τη μέρα που ο αντιφασίστας μουσικός Παύλος Φύσσας έπεφτε νεκρός, δολοφονημένος από τη Χρυσή Αυγή στο Κερατσίνι. Μια εγκληματική ενέργεια της φασιστοσυμμορίας, με φυσικό αυτουργό τον χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά, ενταγμένη στην οργανωμένη και καθοδηγούμενη δραστηριότητα της ναζιστικής οργάνωσης. Είχε προηγηθεί άλλωστε και η δολοφονική επίθεση με την ενέδρα των χρυσαυγιτών εναντίον των κομμουνιστών και των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, το βράδυ της 12ης Σεπτέμβρη.

Με αφορμή τη μαύρη αυτή επέτειο, Σωματεία και μαζικοί φορείς καλούν σε κινητοποίηση σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ., στο Κερατσίνι (πλ. Ζαρντέν, Αμφιάλη).

Κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί επίσης από Σωματεία και φορείς και την Τετάρτη 7 Οκτώβρη έξω από το Εφετείο, μέρα ανακοίνωσης της απόφασης της δίκης της ΧΑ, με αίτημα την καταδίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης, όπως και όλων των στελεχών της που σήμερα προσχώρησαν ή δημιούργησαν άλλα φασιστικά μορφώματα.

Δεν ξεχνάμε ότι οι φασίστες είναι διαχρονικά όπλο στα χέρια του κεφαλαίου, ότι η ναζιστική Χρυσή Αυγή και τα νέα φασιστικά μορφώματα που δημιουργήθηκαν, έχουν ως στόχο την υπεράσπιση του κεφαλαίου και το χτύπημα του εργατικού κινήματος.

Ξέρουμε ότι πάντα θα αναλαμβάνουν την πιο βρώμικη δουλειά, ενάντια στο εργατικό – λαϊκό κίνημα, ενάντια στα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα, ορθώνοντας τείχος προστασίας στα κέρδη των εργοδοτών.

Άλλωστε, η απαράδεκτη εισήγηση της εισαγγελέα στη δίκη της ΧΑ, που κλείνει τα μάτια στα γεγονότα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, στο ογκώδες αποδεικτικό υλικό, είναι ενταγμένη στην προσπάθεια “ξεπλύματος” των φασιστοειδών, στην αναβάπτισή τους για να συνεχίζουν να παίζουν το ρόλο τους ενάντια στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.

Σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ κλιμακώνει την επίθεση στα εργατικά – λαϊκά στρώματα, έτσι ώστε να πληρώσουν ξανά την κρίση οι εργαζόμενοι, να διασφαλιστεί η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Σε συνθήκες που η επίθεση του κεφαλαίου και της κυβέρνησης απέναντι στο λαό οξύνεται, θέλουν το εργατικό και λαϊκό κίνημα να είναι στο γύψο. Αυτό εξυπηρετούν τα αντιδραστικά μέτρα όπως ο περιορισμός των διαδηλώσεων που έφερε η ΝΔ, σε συνέχεια του απεργοκτόνου νόμου του ΣΥΡΙΖΑ.

Οργανώνουμε τον αγώνα μας για τα δικαιώματά μας, με επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες μας, κόντρα σε κυβέρνηση – κεφάλαιο – ΝΑΤΟ – ΕΕ.

Να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες και θρασύδειλοι της Χρυσής Αυγής.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ για ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΦΥΣΣΑ-ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟ για Χ.Α

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *