Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Untitled
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρακαλώ ενημερώστε ΑΜΕΣΩΣ όλους τους συμβασιούχους που υπηρετούν με τετράμηνη σύμβαση για τον covid-19, να μπουν στο site της Περιφέρειας http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=36574:200902-covid&catid=5&Itemid=33

Να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν την απαραίτητη αίτηση για «Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών λόγω εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

Προσοχή

1.    Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τμήματος Γραμματειακής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Περιφέρειας Αττικής: grammateia.ad@patt.gov.gr από την Πέμπτη, 3-9-2020 στις 7:00π.μ. έως την Παρασκευή, 4-9-2020, στις 12:00 το μεσημέρι.

2.    Θα συμπληρωθεί το πεδίο της εμπειρίας κανονικά στην αίτηση, ΥΔ και ταυτόχρονα να κάνουν αίτηση χορήγησης βεβαίωσης προϋπηρεσίας, την οποία μπορούν εντός 10 ημερών να την προσκομίσουν στην Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού.

3.    Προς το παρόν δεν απαιτείται παραίτηση κανενός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *