Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Αξιοποιούν τον πόνο πληγωμένων ανθρώπων για να μοιράσουν εκατομμύρια σε δικηγορική εταιρεία
Untitled
Αξιοποιούν τον πόνο πληγωμένων ανθρώπων για να μοιράσουν εκατομμύρια σε δικηγορική εταιρεία

Αθήνα  2- 9 -2020

Αρ. Πρωτ.: 236

Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής & Περιφερειακού Συμβουλίου

Αξιοποιούν τον πόνο πληγωμένων ανθρώπων για να μοιράσουν εκατομμύρια σε δικηγορική εταιρεία

Εκατομμύρια προτίθεται να μοιράσει η Περιφερειακή Αρχή με τα προτεινόμενα 9 και 10 θέματα στη σημερινή (15η) Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Πατώντας και αξιοποιώντας τον πόνο πληγωμένων ανθρώπων από τις καταστροφές και τους θανάτους στη Μάνδρα (πλημμύρες) και το Μάτι (φωτιά) αναθέτει σε δικηγορική εταιρεία το δικαστικό χειρισμό των σχετικών αγωγών αποζημιώσεων.

Προβάλλουν την ιδιαίτερη σημασία των σχετικών υποθέσεων για να κρύψουν την αναιτιολόγητη απόφαση να προχωρήσουν σε ανάθεση «εκατομμυρίων», δεδομένου ότι οι αμοιβές της δικηγορικής εταιρείας δεν προβλέπεται να είναι με συγκεκριμένο και προκαθορισμένο ποσό, αλλά με ποσοστό από τις διεκδικούμενες αποζημιώσεις!!!

Και προσπαθούν να το κρύψουν αυτό καλά αφού παραπέμπουν σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής (1568/2020 και 1573/2020) στον Κώδικα Δικηγόρων γενικά…!!!

Μιλάμε δηλαδή για αμοιβή εκατομμυρίων στην συγκεκριμένη δικηγορική εταιρεία, αμοιβή που θα προκύψει με το 2% επί του ποσού κάθε διεκδικούμενης αποζημίωσης!!!, μιας και από ότι φαίνεται θα κινείται η κάθε υπόθεση στα 800.000 – 1.000.000 ευρώ… και βέβαια όλες οι υποθέσεις (πάνω από 100) είναι λίγο-πολύ, όπως λένε και οι ειδικοί καρμπόν.

Η Περιφερειακή Αρχή δεν έκανε τον κόπο ούτε καν να προχωρήσει σ’ ένα στοιχειώδες «διαγωνισμό», για το που να αναθέσει το χειρισμό των υποθέσεων αυτών…

Επιπλέον με την πρότασή τους αυτή βγάζουν off όλους τους δικηγόρους της Περιφέρειας, που απ’ ότι φαίνεται ούτε καν τους ρώτησαν (εκτός από 2), ακόμα και αυτούς που αναμένεται να προσλάβουν (11 στον αριθμό, σύμφωνα με την σχετική έγκριση του ΥΠΕΣ).

Ας τα σκεφτούν αυτά τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου σήμερα κι ας πράξουν με σεβασμό στους πληγέντες, αλλά και σε όλο το λαό, που βασανίζεται για να τα βγάλει πέρα…

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ Αξιοποιούν τον πόνο πληγωμένων ανθρώπων για να μοιράσουν εκατομμύρια σε δικηγορική εταιρεία 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *