Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
Untitled
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Αθήνα  21 – 7 -2020

Αρ. Πρωτ.: 192

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Πέμπτη 30-07-2020 και ώρα 12.00

Ξενοδοχείο NOVOTEL

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καλούμε σε σύσκεψη όλους τους συμβασιούχους συναδέλφους, που εργάζονται στις υπηρεσίες όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων, προκειμένου να γίνει συζήτηση για εργασιακά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.

Ως γνωστόν, στην Περιφέρεια Αττικής η υποστελέχωση είναι μεγάλη, με το 40% των προβλεπόμενων οργανικών θέσεων να παραμένουν κενές!!!

Στην κατεύθυνση αυτή οι ελαστικές σχέσεις εργασίας δίνουν και παίρνουν… Συμβάσεις 8μηνες, 4μηνες, κοινωφελής εργασία κλπ.

Οι 224 συνάδελφοι ΙΔΟΧ που προσλήφθηκαν «για την κάλυψη κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών, λόγω εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού» καταδεικνύουν τα αναφερόμενα. Η σύμβαση τους «λύεται αυτοδικαίως μέχρι και τις 13/9/2020», όπως προβλέπεται στη σχετική ΠΝΠ. Αλήθεια, μπροστά στη νέα έξαρση του κορωνοϊού από Σεπτέμβρη, πώς δικαιολογείται η «αυτοδίκαιη» απόλυσή τους;

Οι εργαζόμενοι έχουμε χορτάσει από λόγια, έχουμε πείρα από τις υποσχέσεις των αιρετών στους ΟΤΑ,  που στα λόγια στηρίζουν τους εργαζομένους, αλλά στην πράξη εφαρμόζουν τις πολιτικές κατευθύνσεις των κυβερνήσεών τους και της Ε.Ε. για ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων και ιδιωτικοποίηση των Υπηρεσιών. Συνεχίζουμε τον Αγώνα μας για:

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ

Η σύσκεψη θα γίνει την Πέμπτη 30 -07-2020 σε αίθουσα του Ξενοδοχείου NOVOTEL (Μιχαήλ Βόδα 4-6, Αθήνα) και ώρα 12.00, με τήρηση των μέτρων ασφαλείας (αποστάσεις, χρήση μάσκας κλπ).

Ζητάμε τόσο από την Περιφερειακή Αρχή (Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχες) όσο και από τους προϊστάμενους των Διευθύνσεων, να διευκολύνουν τους συναδέλφους για την απρόσκοπτη συμμετοχή τους.

ΧΑΡΤΗΣ NOVOTEL.JPG

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *