Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Περιφερειακή Αρχή Αττικής «Περί άλλων τυρβάζει” επειδή την «πιάσαμε με την γίδα στην πλάτη»
Untitled
Περιφερειακή Αρχή Αττικής «Περί άλλων τυρβάζει" επειδή την «πιάσαμε με την γίδα στην πλάτη»

Αθήνα 17 – 7 -2020

Αρ. Πρωτ.: 188

Περιφερειακή Αρχή Αττικής

«Περί άλλων τυρβάζει” επειδή την «πιάσαμε με την γίδα στην πλάτη»

Επιβεβαιώνει η Περιφερειακή Αρχή Αττικής επί της ουσίας το περιεχόμενο της υπ’ αριθμ. 197/16-7-2020 ανακοίνωσης του Συλλόγου μας με τίτλο «ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – Οι οδηγοί των υπηρεσιών μας δεν ανήκουν στο ΕΚΑΒ», αφού κι όπως ο ίδιος αναφέρει στο απαντητικό του δελτίο τύπου «η αλήθεια είναι ότι μας ζητήθηκε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να εξετάσουμε αν έχουμε τα μέσα και το προσωπικό, για να συνδράμουμε την εθνική προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη διαχείριση της πανδημίας…» καθώς και ότι «η Επιτροπή Διαχείρισης της κρίσης του covid-19 που έχει δημιουργηθεί στην Περιφέρεια Αττικής … εξέτασε το αίτημα του Υπουργείου…»!!!

Βέβαια είναι αναμενόμενο όταν η αλήθεια αποκαλύπτεται, να διαψεύδεται… και τα τηλεφωνήματα και τα mails να μαζεύονται…

Κι είναι επίσης αναμενόμενο η Περιφερειακή Αρχή και τα παπαγαλάκια της να προσπαθούν να κρύψουν τις ευθύνες τους για τα “συμφωνηθέντα” και να “τυρβάζουν περί άλλων”… Να μην λένε κουβέντα έστω ότι αρνήθηκαν ή έστω ότι συνειδητοποίησαν ότι δεν είναι υγειονομικά αποδεκτό οι οδηγοί της Περιφέρειας να μεταφέρουν ύποπτα κρούσματα κορονοϊού από αεροδρόμιο και λιμάνια σε χώρους «καραντίνας».

Χαιρόμαστε που έστω κι έτσι…, που «τους πιάσαμε με την γίδα στη πλάτη», αναγκάστηκαν να μην προχωρήσουν στον σχεδιασμό τους, κυβέρνηση, Περιφερειάρχες και Πολιτική Προστασία και να μην φορτώσουν τους οδηγούς των υπηρεσιών με καθήκοντα του ΕΚΑΒ κλπ.

Τέλος επειδή γα τον ακομμάτιστο Περιφερειάρχη της Ν.Δ. κ. Πατούλη όλα βαίνουν καλώς…, ας δώσει εξηγήσεις γιατί οι εργαζόμενοι ψάχνουν αντισηπτικά και μάσκες, γιατί ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί διαχωριστικά pleχιglass στα γραφεία των υπαλλήλων, γιατί σε συμβασιούχους οδηγούς, που προσλήφθηκαν για τον covid δεν έχει δοθεί υπηρεσιακό αυτοκίνητο ή πως τα κατάφερε και τα μπλοκ των προστίμων για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό έφτασαν στις ελεγκτικές υπηρεσίες μόλις στις 15 Ιούλη, δηλαδή 3 μήνες μετά την νομοθέτηση τους, την ίδια ώρα που άλλες προμήθειες γινόντουσαν σε χρόνο dt...;

Η ερώτηση είναι ρητορική, γιατί είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι με δελτία τύπου και φωτογραφίες δεν λύνονται ζητήματα, για να μην πούμε για την ουσία των επιλογών…

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ Περί άλλων τυρβάζει η Περιφερειακή Αρχή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *