Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Άδεια αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ – Στις επιχειρηματικές κόντρες θέλουν να εντάξουν υπηρεσίες κι υπαλλήλους
Untitled
Άδεια αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ - Στις επιχειρηματικές κόντρες θέλουν να εντάξουν υπηρεσίες κι υπαλλήλους

Αθήνα  18- 7 -2020

Αρ. Πρωτ.: 189

Άδεια αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ

Στις επιχειρηματικές κόντρες θέλουν να εντάξουν υπηρεσίες κι υπαλλήλους

Στα πολιτικά παιχνίδια και τα συμφέροντα, που θέλει να υπηρετήσει ο Περιφερειάρχης Αττικής εμπλέκει τώρα και την Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού της Περιφέρειας, αναφορικά με το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας Κυπέλλου ποδοσφαίρου ανάμεσα στις ομάδες Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Σε σχετικό Δελτίο τύπου του με τίτλο «Άγνοια Πατούλη για το ΟΚ της Περιφέρειας για τη Ριζούπολη» αναφέρει αβάσιμα στοιχεία και ανακατεύει άσχετα πράγματα, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις…

Η υπηρεσία λειτούργησε ως όφειλε, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες της και όλα τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία. Η υπηρεσία ενεργεί σύμφωνα με την νομοθεσία και αντιμετωπίζει με «τα ίδια μέτρα και σταθμά» όλους τους αγώνες κι όλες τις ομάδες.

Στη κατεύθυνση αυτή σημειώνουμε ότι:

  1. Η άδεια αγώνα σύμφωνα με την νομοθεσία εκδίδεται από την Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού και υπογράφεται από τον Διευθυντή της υπηρεσίας. Η αρμοδιότητα υπογραφής δηλαδή ανήκει στους υπηρεσιακούς παράγοντες κι όχι στον εκάστοτε Περιφερειάρχη.
  2. Για να εκδοθεί η άδεια αγώνα απαιτείται η κατάθεση από την ΕΠΟ των συγκεκριμένων δικαιολογητικών που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, κι όλα αυτά κατατέθηκαν στην αρμόδια υπηρεσία.
  3. Η καταλληλότητα του γηπέδου προκύπτει από την άδειά του, η οποία, όπως και των περισσοτέρων γηπέδων έχει παραταθεί με απόφαση του υπουργού Αθλητισμού έως 31-8-2020, επομένως δεν τίθεται το ζήτημα στην κρίση της Δ/νσης Αθλητισμού της Περιφέρειας. Εξάλλου στο συγκεκριμένο γήπεδο όλο το προηγούμενο διάστημα γινόντουσαν αγώνες στο πλαίσιο επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.
  4. Οι συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα δεν αποτελούν αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού, πόσο μάλλον, που ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Που αποσκοπούν λοιπόν οι κορώνες του κ Πατούλη; Μήπως για τις εντυπώσεις ή μήπως παίρνει θέση στις επιχειρηματικές κόντρες Μελλισανίδη – Μαρινάκη; Γιατί έπρεπε να ενημερωθεί; Μήπως για να παζαρέψει κάτι ή να πουλήσει κάποια εκδούλευση;

Οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αθλητισμού και Πολιτισμού λειτούργησαν άψογα, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Λίγη εμπιστοσύνη δεν βλάπτει… 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ Στις επιχειρηματικές κόντρες θέλουν να εντάξουν υπηρεσίες κι υπαλλήλους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *