Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Υλοποίηση κάλυψης κατασκηνωτικών δαπανών
Untitled
Υλοποίηση κάλυψης κατασκηνωτικών δαπανών

Αθήνα 8- 6 -2020

Αρ. Πρωτ.: 142

Υλοποίηση κάλυψης κατασκηνωτικών δαπανών

Συνάδελφοι

Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθμ. 98/2020 Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με την οποία εγκρίθηκε η κάλυψη της δαπάνης για τη συμμετοχή των παιδιών μας σε παιδικές κατασκηνώσεις για το έτος 2020 και καθορίστηκε η σχετική διαδικασία.

Υπενθυμίζουμε ότι κάλυψη της δαπάνης αφορά παιδιά εργαζομένων στην Περιφέρεια με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, ηλικίας έξι (6) έως δεκαέξι (16) ετών (έχουν γεννηθεί από 01-01-2004 έως 14-6-2014), για διάρκεια διαμονής έως δύο (2) εβδομάδες σε οποιαδήποτε κατασκήνωση της επιλογής τους.

Το ημερήσιο τροφείο που καλύπτεται ανέρχεται στα 30,00€ ημερησίως και στα 52,00€ ημερησίως, για τα παιδιά με ποσοστό αναπηρίας 50% και άνω και προκειμένου να καλυφθεί η δαπάνη οι γονείς θα πρέπει να υποβάλουν απολογιστικά στη Δ/νση Οικονομικών Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών σχετική αίτηση, προσκομίζοντας:

1. Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών ή Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών που εκδίδεται από την κατασκηνωτική επιχείρηση στο όνομα του δικαιούχου υπαλλήλου και αποτυπώνει το γινόμενο του αριθμού τέκνων του επί τον αριθμό ημερών διαμονής επί το ημερήσιο τροφείο.

2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

3. Υπεύθυνη δήλωση του δικαιούχου υπαλλήλου, ότι τόσο αυτός, όσο και ο/η σύζυγός της/του δεν λαμβάνουν συναφή παροχή από οποιονδήποτε φορέα για το έτος 2020

4. Σε περίπτωση τέκνου με αναπηρία σε ποσοστό 50% και άνω, απαιτείται Βεβαίωση πιστοποίησης αναπηρίας σε ισχύ αρμόδιου Δημόσιου Φορέα από την οποία προκύπτει το ποσοστό αναπηρίας ή αίτηση για επανεξέταση από την αρμόδια Επιτροπή, εάν η σχετική βεβαίωση έχει λήξει και εκκρεμεί η εκ νέου πιστοποίηση της αναπηρίας.

5. Όταν οι δικαιούχοι δεν είναι γονείς των παιδιών (φυσικοί ή θετοί) αλλά ασκούντες την επιμέλεια (ανάδοχοι, κηδεμόνες κ.ο.κ.), απαιτείται: • Επίσημο δικαιολογητικό από αρμόδια αρχή περί ανάθεσης της επιμελείας και • Βεβαίωση ΑΜΚΑ των παιδιών.

Τέλος σημειώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να απαιτούμε και την κάλυψη του δικαιώματος των παιδιών μας να μετέχουν σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης κατά τις σχολικές διακοπές τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ Υλοποίηση κάλυψης κατασκηνωτικών δαπανών

ΑΠΟΦΑΣΗ 98 ΠΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *