Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Να συμπληρωθούν οι σχετικές Αποφάσεις Περιφερειάρχη ως προς την αναδρομική ισχύ τους για την εργασία των οδηγών κατά τις νυχτερινές, Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες
Untitled
Να συμπληρωθούν οι σχετικές Αποφάσεις Περιφερειάρχη ως προς την αναδρομική ισχύ τους για την εργασία των οδηγών κατά τις νυχτερινές, Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες

Αθήνα 22- 5 -2020

Αρ. Πρωτ.: 125

Προς

                        Περιφερειάρχη Αττικής

                 κ. Γεώργιο Πατούλη

Θέμα: Να συμπληρωθούν οι σχετικές Αποφάσεις Περιφερειάρχη ως προς την αναδρομική ισχύ τους για την εργασία των οδηγών κατά τις νυχτερινές, Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες.

Σχετ.: Η από 22/5/2020 αναφορά συναδέλφων οδηγών.

Σε συνέχεια προηγούμενων εγγράφων μας και της σχετικής αναφοράς των συναδέλφων οδηγών της Δ/νσης Οικονομικών Π.Ε. Νήσων είναι αναγκαίο να συμπληρωθούν οι σχετικές Αποφάσεις σας ως προς την αναδρομική ισχύ τους για την εργασία των οδηγών κατά τις νυχτερινές, Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες.

Όπως προκύπτει από την αναφορά των συναδέλφων και τα συνημμένα έγγραφά τους οι οδηγοί αυτοί προσφέρουν υπηρεσία και αξιοποιούνται για την μεταφορά των συναδέλφων των Δ/νσεων Υγειονομικού Ελέγχου, Υγείας, Αγροτικής & Κτηνιατρικής Ανάπτυξης, δηλαδή για την εκτέλεση αρμοδιοτήτων, που εμπίπτουν στην ισχύουσα ρύθμιση του άρθρου 122 του ν. 4604/2019 (ΦΕΚ Α’ 50) για την αναδρομικότητα ισχύος των Αποφάσεων (από την έναρξη του εξαμήνου του 2020).

Επομένως είναι αυτονόητο ότι οι συνάδελφοι αυτοί και όποιοι τυχόν άλλοι πρέπει να περιλαμβάνονται και στις προβλέψεις της αναδρομικότητας στις σχετικές Αποφάσεις σας.

Για όλα τα παραπάνω ζητάμε να προχωρήσετε στις σχετικές συμπληρώσεις-διορθώσεις των Αποφάσεών σας.

Κοιν/ση

  1. Αντιπεριφερειάρχες

  2. Εκτελεστικό Γραμματέα

  3. Γενικούς Διευθυντές

  4. Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ Να συμπληρωθούν οι σχετικές Αποφάσεις για την αναδρομικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *