Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Δεν θα επιτρέψουμε καμία ολιγωρία, καμία παράλειψη, καμία αυθαιρεσία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ!!!
Untitled
Δεν θα επιτρέψουμε καμία ολιγωρία, καμία παράλειψη, καμία αυθαιρεσία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ!!!

Αθήνα 17 – 3 -2020

Αρ. Πρωτ.: 90

Προς

                                 Περιφερειάρχη Αττικής

                         κ. Γεώργιο Πατούλη

Δεν θα επιτρέψουμε καμία ολιγωρία, καμία παράλειψη, καμία αυθαιρεσία

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ!!!

Δεν είναι δυνατόν η Απόφαση της Περιφερειακής Αρχής Αττικής (216061/16-3-2020) με θέμα «Τρόπος λειτουργίας Υπηρεσιών και προσδιορισμός του αριθμού των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής που πρέπει να παρίστανται στις Υπηρεσίες, για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19» να πηγαίνει «πίσω» και από τα ελάχιστα οριζόμενα στις σχετικές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχόμενου, πίσω από τα οριζόμενα σε άλλους φορείς του δημοσίου.

Στεκόμαστε σε κάποια βασικά ζητήματα και ζητάμε:

  1. Να αναστείλετε την λειτουργία όλων των υπηρεσιών που δεν έχουν άμεση σχέση με την πρόληψη, την προστασία από τον κορωνοϊό και τους υποστηρικτικούς μηχανισμούς λειτουργίας, κοινωνικών υποδομών και ελέγχου, επιτήρησης κλπ μέτρων. Να ορίσετε μόνο προσωπικό ασφαλείας στις υπηρεσίες αυτές, δηλαδή ένας υπάλληλος εκ περιτροπής ανά Δ/νση.

Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι το 1/3 των εκάστοτε υπηρετούντων υπαλλήλων!!!, που αναφέρετε στην Απόφαση, ποσοστό το οποίο όχι μόνο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά και επιβαρύνετε την κατάσταση με άσκοπες μετακινήσεις και ενισχύετε την διασπορά του ιού.

2. Προσδιορίστε τις αρμοδιότητες ανά Γενική Δ/νση, που έχουν σχέση και πρέπει να υλοποιούνται υπό αυτές τις συνθήκες καθώς και τις διοικητικές πράξεις, που πρέπει να παραταθεί η ισχύς τους κλπ για τους πολίτες και γενικότερα

Δεν είναι δυνατόν να απαιτείτε να παρευρίσκεται το 1/3 των εκάστοτε υπηρετούντων υπαλλήλων για αρμοδιότητες υπηρεσιών, που δεν είναι σε προτεραιότητα σήμερα, ούτε αυτό να αφήνεται σε κάθε υπηρεσιακό παράγοντα.

3. Να φροντίσει άμεσα το Υπουργείο Εσωτερικών για την δυνατότητα λειτουργίας του Πληροφορικού Συστήματος «ΙΡΙΔΑ» από το σπίτι», απομακρυσμένης σύνδεσης, για συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

4. Αντιμετωπίστε τώρα τα ζητήματα που σχετίζονται με καθαριότητα των γραφείων των υπηρεσιών. Δεν μπορεί να μην λύνεται το ζήτημα της καθαριότητας, ούτε αυτή την ώρα και να μην μπορούν να καλύπτονται τα «κενά» που εκ των πραγμάτων δημιουργούνται και που η λειτουργία περισσοτέρων υπηρεσιών αυξάνει εκτός των άλλων και τις απαιτήσεις σε καθαριότητα που ήδη δεν καλύπτεται σε πολλές υπηρεσίες.

5. Στελεχώστε το Τμήμα Απολυμάνσεων της Περιφέρειας Αττικής με επαρκές προσωπικό.

Δεν θα επιτρέψουμε καμία ολιγωρία, καμία παράλειψη, καμία αυθαιρεσία εις βάρος της υγείας των συναδέλφων, δεν θα επιτρέψουμε να κινδυνεύσουν οι συνάδελφοι και οι εργαζόμενοι γενικότερα. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ Δεν θα επιτρέψουμε καμία ολιγωρία, παράλειψη, αυθαιρεσία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *