Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΛΕΙΠΑΝΕ… ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
pexels-mohammad-danish-891059
ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΛΕΙΠΑΝΕ… ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Αθήνα 31 /1/2020

Αριθμ. Πρωτ.:34

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΛΕΙΠΑΝΕ… ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Στην πρόσληψη 3 μάνατζερ θα προχωρήσει ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για την προώθηση του τουρισμού στην Περιφέρεια!!! και μάλιστα με τόσο διαφανείς διαδικασίες, που όπως δήλωσε κατά την σχετική συνέντευξή του ήδη έχει βρει τους 2!!!

Αλήθεια από πότε οι δημόσιοι φορείς προσλαμβάνουν μάνατζερ; Από που προβλέπεται και με ποιες διαδικασίες;

Αποδεικνύεται έτσι ότι η Περιφερειακή Αρχή προωθεί την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με τις απαιτήσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών των νησιών για την παροχή κινήτρων παντός είδους, την απαξίωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας και την προώθηση της λειτουργίας τους με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, την αντιμετώπιση του ζητήματος της τουριστικής ανάπτυξης ως προνόμιο και αγαθό της αστικής τάξης και ορισμένων καλοπληρωμένων μεσαίων στρωμάτων κι όχι ως δικαίωμα των εργαζομένων, με αποτέλεσμα οι διακοπές να μετατρέπονται σε είδος πολυτελείας για τη λαϊκή οικογένεια και την νεολαία των λαϊκών στρωμάτων.

Καταγγέλλουμε τις αποφάσεις και τις επιλογές της Περιφερειακής Αρχής, καθώς και τις αυθαίρετες μετακινήσεις των υπαλλήλων.

Στηρίζουμε την απαίτηση των Συλλόγων των εργαζομένων στις Περιφερειακές Ενότητες του Βόρειου Αιγαίου για ανάκληση των μετακινήσεων, για άμεση στελέχωση των υπηρεσιών με μόνιμο προσωπικό, για σταμάτημα της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων, των εκχωρήσεων και των μάνατζερ.

Π.Α.

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

α. Γραφείο Περιφερειάρχη

β. Παρατάξεις Π.Σ.

γ. ΜΜΕ

δ. Μέλη μας

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΟΣΥΑΠΕ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΛΕΙΠΑΝΕ… ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *