Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Untitled
ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Αθήνα  6- 2 -2020

Αρ. Πρωτ.: 36

Προς

                                  Περιφερειάρχη Αττικής

                           κ. Γεώργιο Πατούλη

ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Επανερχόμαστε σε αιτήματα που έχουμε καταθέσει σε σχέση με τις Δηλώσεις Περιουσιακής κατάστασης, που υποχρεούνται να υποβάλουν συνάδελφοι, που μετέχουν σε διαφόρου είδους επιτροπές, που τις περισσότερες φορές, ούτε καν εμπίπτουν στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα.

Για αρκετούς συναδέλφους η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης είναι μια ιδιαίτερη δύσκολη διαδικασία, που ενδέχεται να περιέχει «τυπικά λάθη» τα οποία σε καμία περίπτωση δεν υποκρύπτουν δόλο και σκοπιμότητα.

Καθώς και πολλοί συνάδελφοι προκειμένου να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική δήλωση περιουσιακής κατάστασης προσφεύγουν σε επαγγελματίες λογιστές δημιουργώντας έτσι ένα ακόμα χαράτσι στα εισοδήματά τους.

Ζητάμε :

  1. Να καλύπτεται το κόστος που επωμίζονται οι υπόχρεοι υπάλληλοι για την συμπλήρωση των συγκεκριμένων Δηλώσεων από την Περιφέρεια και να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός για την ουσιαστική βοήθεια των υπόχρεων στην συμπλήρωση.
  2. Να μην επιβάλλονται πρόστιμα και ποινές στις περιπτώσεις εκείνες, που αποδεδειγμένα δεν είχαν ενημερωθεί οι υπάλληλοι για την υποχρέωση υποβολής Δήλωσης «πόθεν έσχες».
  3. Να εξαιρούνται οι συνάδελφοι που μετέχουν σε Επιτροπές, που δεν λειτούργησαν καθώς και όσοι ως αναπληρωματικά μέλη δεν συμμετείχαν.

Κοιν/ση

Εκτελεστικό Γραμματέα

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *