Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΣΕΕ – ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΓΣΕΕ
Untitled
ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΣΕΕ - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΓΣΕΕ

Αθήνα 19 – 2 -2020

Αρ. Πρωτ.: 53

ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΣΕΕ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΓΣΕΕ

Στεκόμαστε απέναντι σε όλους όσους στηρίζουν τον αντεργατικό κατήφορο της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, απέναντι σε όλους όσους θέλουν με «νύχια & με δόντια» να κρατήσουν στις καρέκλες τους την ηγετική της ομάδα, αξιοποιώντας την τρομοκρατία, την καταστολή, τη νοθεία και το ψέμα.

Η απόφαση της ηγετικής ομάδας στη ΓΣΕΕ να κάνει ένα Συνέδριο παρωδία στις 25 Φλεβάρη, ένα Συνέδριο με διαδικασίες «ψεκάστε-σκουπίστε-ψηφίστε», χωρίς νομιμοποίηση αντιπροσώπων, χωρίς καμιά συζήτηση, με ΜΑΤ, εισαγγελείς και την εποπτεία του πρωθυπουργού, δείχνει το φόβος τους για να μην αποκαλυφθούν στα μάτια όλων των εργαζομένων, δείχνει πως εννοούν τις δημοκρατικές διαδικασίες!!!

Τέτοιες διαδικασίες παρωδία δεν κάνει ούτε το μικρότερο Σωματείο…, όχι τριτοβάθμια οργάνωση των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.

Κυβέρνηση και κρατικοί μηχανισμοί τους στηρίζουν. Τους στηρίζουν γιατί «το να χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το σύστημα» της εκμετάλλευσης, των χαμηλών μισθών, των ελαστικών σχέσεων εργασίας, της διάλυσης της Κοινωνικής Ασφάλισης, του τζογαρίσματος των αποθεματικών των Ταμείων…   Γι αυτό εξάλλου πρωθυπουργός, υπουργοί, ΜΑΤ και εισαγγελείς θα εποπτεύουν τις νόθες διαδικασίες τους, για να προχωρήσουν απρόσκοπτα… Είναι η επιβράβευση της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ που δήλωσε «πολύ κακό για το τίποτα» για το νέο ασφαλιστικό Κατρούγκαλου-Βρούτση, που συμφώνησε με τον ΣΕΒ στην ίδρυση Εθνικού Επαγγελματικού Ταμείου, που υπόγραψε στα μουλωχτά την διατήρηση του άθλιου κατώτατου μισθού για τους εργαζόμενους…

Δεν ανεχόμαστε ΜΑΤ, ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ & ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να καθορίζουν τις συνδικαλιστικές ηγεσίες.

Τα συνέδρια των Συνδικάτων είναι υπόθεση των εργατών κι όχι των εισαγγελέων και των αφεντικών.

Εδώ και τώρα γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ, με βάση το καταστατικό της, χωρίς νόθους αντιπροσώπους, εργοδότες, ΜΑΤ και κρατική βία.

Συμμετέχουμε στην διευκολυντική Στάση Εργασίας, που προκήρυξε η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020,  από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν στη συγκέντρωση στο Καβούρι, στο ξενοδοχείο «Απόλλων» όπου εξαγγέλθηκε ότι θα  πραγματοποιηθεί το Συνέδριο – παρωδία της ΓΣΕΕ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ & ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΣΕΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *