Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΦΩΝΗΣ & ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
Untitled
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΦΩΝΗΣ & ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Αθήνα 18 – 11 -2019

                                   Αρ. Πρωτ.:305

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΦΩΝΗΣ & ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Είναι γνωστό σε όλους τους εργαζόμενους ότι η λεγόμενη διαβούλευση χρησιμοποιείται ως «φύλλο συκής» για να ντύνονται με δημοκρατικό κάλυμμα οι αντιλαϊκές επιλογές κυβερνήσεων, Δημάρχων και Περιφερειαρχών κ.α.

Στην κατεύθυνση αυτή κι αφού «νοθεύουν» με κάθε τρόπο τη βούληση και την ψήφο του λαού φτιάχνουν και «Περιφερειακές Επιτροπές Διαβούλευσης», προσπαθώντας να πείσουν το λαό, ότι θέλουν να αφουγκράζονται τις σκέψεις και τα αιτήματά του για να τα λαμβάνουν υπόψη τους  στην πολιτικές τους επιλογές.

Και παρόλο που οι Επιτροπές αυτές δεν έχουν καμιά δεσμευτική αρμοδιότητα και κανένα ουσιαστικό λόγο, παίρνουν όλα τα μέτρα για να εξαφανίσουν κάθε διαφορετική φωνή, που το μόνο που θα έκανε, θα ήταν να ακούει και να καταθέτει την άποψη του…

            Αυτή τη γραμμή ακολούθησε η Περιφερειακή Αρχή Αττικής και δεν κάλεσε να συμμετέχει εκπρόσωπος του ΣΥΠΑ στην «Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης» του άρθρου 105 του ν.4555/2018 (ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ), αν και η συμμετοχή του περιλαμβάνεται ανάμεσα στους φορείς της τοπικής κοινωνίας, που ενδεικτικά αναφέρονται (παρ. 1…δ) οργανώσεις των εργαζομένων στην περιφέρεια και στα νομικά της πρόσωπα).

            Πολιτική επιλογή λοιπόν της Περιφερειακή Αρχή Αττικής της ΝΔ, να αποκλείσει τη φωνή των εργαζομένων.

Πολιτική της επιλογή να «δουλεύει» τον κόσμο ότι συμμετέχουν στην «Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης» και «ανεξάρτητοι πολίτες», αφού με φωτογραφικές διαδικασίες από τους 9 που πρότεινε και όρισε με την υπ’ αριθ. 267/2019 Απόφασή της, οι 5 ήταν υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο του κ. Πατούλη…

Τόση ανεξαρτησία…, που αν προσθέσεις και τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ, που συγκροτούν την Επιτροπή, κι αν δεις και τους φορείς που «φωτογραφικά» επέλεξε η Περιφερειακή Αρχή ως αντιπροσωπευτικότερους σε περιφερειακό επίπεδο θα βροντοφωνάξεις «ζήτω ο πλουραλισμός»!!!

Απαράδεκτοι αποκλεισμοί, απαράδεκτη επίφαση διαλόγου και δημοκρατίας.

Φοβούνται τον ουσιαστικό διάλογο, την γνωστοποίηση απόψεων και προτάσεων, το «ξεγύμνωμα» της «ανάπτυξης για όλους», που υπηρετεί τα κέρδη για τους λίγους και τα ψίχουλα για τους πολλούς. 

Π.Α.

  1. Υπουργείο Εσωτερικών

α. Γραφείο Υπουργού

β. Δ/νση Προσωπικού Τ.Α.

  1. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής
  2. ΕΝΠΕ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 

305-ΣΥΠΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉΣ ΑΡΧΗΣ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *