Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ
Untitled
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ

Αθήνα  8 – 11 -2019

                                      Αρ. Πρωτ.: 293

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ

Με απαράδεκτες μεθοδεύσεις προσπαθούν να εμφανίσουν χαμηλά ποσοστά συμμετοχής στη Στάση Εργασίας της 7ης Νοέμβρη, που προκήρυξε ο ΣΥΠΑ για τους υπαλλήλους των Διευθύνσεων Ανάπτυξης, διεκδικώντας «μετακινήσεις» με αντικειμενικά κριτήρια και διαφανείς διαδικασίες.

Συγκεκριμένα η Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού συγκέντρωνε στοιχεία συμμετοχής στη Στάση Εργασίας από ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ενώ η κινητοποίηση αφορούσε μόνο τους συναδέλφους των Διευθύνσεων Ανάπτυξης!!!

Σε ερώτημά μας γιατί ρωτούσαν και τις υπόλοιπες Δ/νσεις για τις οποίες δεν είχε προκηρυχθεί Στάση Εργασίας, δεν πήραμε απάντηση…, όπως δεν πήραμε και στο ερώτημα ποιος έδωσε την εντολή αυτή.

Μεθοδεύσεις, που μόνο σκοπιμότητες υπηρετούν.

Περιμένουμε απαντήσεις, όπως περιμένουμε και την συνάντηση με την Περιφερειακή Αρχή για το ζήτημα των «μετακινήσεων», καθώς και με τον Περιφερειάρχη την συνάντηση που ζητήσαμε μετά την Γενική Συνέλευση, όπου του παραδώσαμε φάκελο (απόφαση Γενικής Συνέλευσης και αντίγραφα εγγράφων και ανακοινώσεων του Συλλόγου) με αιτήματα παλιά και νέα, προκειμένου να μας δώσει απαντήσεις και λύσεις στα συγκεκριμένα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *