Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΗ 8:30 πμ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Royal Olympic
Untitled
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΗ 8:30 πμ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Royal Olympic

Αθήνα 7 – 10 -2019

                                      Αρ. Πρωτ.: 255

 

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

    ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΗ 8:30 πμ

        ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Royal Olympic

                     (Αθ. Διάκου 28- Στύλοι Ολυμπίου Διός- Σταθμός μετρό Ακρόπολη)

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Η Τακτική Γενική μας Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Οκτώβρη 2019, στις 8.30 πμ, στο ξενοδοχείο Royal Olympic, στην Αθήνα (βλέπε παρακάτω χάρτη).

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει:

  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ – ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

Θέλουμε η Συνέλευσή μας να αποτελέσει μια μαζική αγωνιστική διαδικασία, με συμμετοχή όλων των συναδέλφων, με ολοκληρωμένη συζήτηση τόσο του απολογισμού δράσης, όσο και του παραπέρα προγραμματισμού, με αποφάσεις που θα δώσουν ώθηση στα αιτήματά μας.

Θέλουμε από τη Συνέλευση αυτή να βγει ο Σύλλογός μας πιο συσπειρωμένος, πιο δυνατός, πιο μαζικός, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των εργαζομένων και από τη μεριά του να συμβάλει στην παραπέρα ανάπτυξη του εργατικού – συνδικαλιστικού κινήματος στην πατρίδα μας.

Όλοι οι συνάδελφοι, που θα μετέχουν στη Γενική Συνέλευση θα έχουν «συνδικαλιστική άδεια», σύμφωνα με τις ισχύουσες Συλλογικές Συμβάσεις, γεγονός που σημαίνει ότι για να συμμετέχουν απαιτείται απλή ενημέρωση της υπηρεσίας. Για το σκοπό αυτό θα χορηγηθούν στους συναδέλφους σχετικές βεβαιώσεις συμμετοχής.

Αξιοποιούμε την Τακτική μας Γενική Συνέλευση, για να ενημερώσουμε και για τις εξελίξεις στην Κοινωνική Ασφάλιση, δίνοντας το λόγο και σε συναδέλφους – γνώστες του ασφαλιστικού συστήματος, προκειμένου  να οργανώσουμε πιο αποτελεσματικά τις διεκδικήσεις μας και στον τομέα αυτό.

Υ.Γ.

  1. Οι συνάδελφοι, που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένοι μπορούν να καταθέσουν τις οφειλόμενες εισφορές στον Τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου (AlphaBank/ΙΒΑΝ GR33 0140 2320 2320 0200 1000 089) ή να τις πληρώσουν πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

(περισσότερες πληροφορίες δίνονται από την Ταμία του Συλλόγου Κοκοβιάδου Σωτηρία στο τηλ.: 6972082036).

  1. Κατά την έναρξη της Συνέλευσης θα γίνει επιβράβευση των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση-παιδιών των συναδέλφων που δεν μετείχαν στην εκδήλωση που έγινε.
  • ΣΥΖΗΤΑΜΕ
    • ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
      • ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 

255-ΣΥΠΑ για ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30-10-2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *