Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Untitled
ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αθήνα  4- 10 -2019

                                     Αρ. Πρωτ.: 251

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κατ’ εντολή Περιφερειάρχη εξωθεσμικοί παράγοντες παρεμβαίνουν στις υπηρεσίες

Κατ’ εντολή της νέας Περιφερειακής Αρχής της ΝΔ, του κ. Πατούλη εξωθεσμικοί παράγοντες παρεμβαίνουν στις υπηρεσίες, κάνουν συναντήσεις, προσκαλούν υπηρεσιακά στελέχη!!!!

Βλέπουμε αγνώστους και θεσμικά άσχετους με την Περιφέρεια να στέλνουν mail στις υπηρεσίες, να υπογράφουν και να καλούν σε συναντήσεις!!!

Τέτοιο είναι και το mail και η πρόσκληση προς τους Διευθυντές Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Υγειονομικού Ελέγχου για τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και ώρα 10.00 από τον κ. Σωτήρη Παπασπυρόπουλο.

Ο συγκεκριμένος κύριος που δεν είναι Περιφερειακός Σύμβουλος, δεν είναι εντεταλμένος σύμβουλος, δεν είναι αντιπεριφερειάρχης, ούτε καν έχει προσληφθεί από τον κ. Πατούλη σε θέση μετακλητού… από τον Αύγουστο «αλωνίζει» στις υπηρεσίες υγείας της Περιφέρειας και  ως άτυπος σύμβουλος, όπως μαθαίνουμε ότι αυτοχαρακτηρίζεται, συνεχίζει να δίνει και να μεταφέρει εντολές του Περιφερειάρχη!!!!

Και μάλιστα προτείνει θεματολογία για τη συνάντηση, που αποτυπώνει την πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής για «συμπράξεις» με ιδιώτες, για εκχωρήσεις και καταργήσεις αρμοδιοτήτων, προσπαθώντας να κάνει τους υπηρεσιακούς παράγοντες εισηγητές και στηρίγματα αυτής της πολιτικής.

Όμως οι υπηρεσίες δεν είναι ούτε «ξέφραγο αμπέλι», ούτε «τσιφλίκι κανενός» και οι εργαζόμενοι όχι μόνο δεν ανέχονται το «μπάτε σκύλοι αλέστε…», αλλά και με τις αποφάσεις τους έχουν καταδικάσει την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, των καταργήσεων και εκχωρήσεων αρμοδιοτήτων, της υποστελέχωσης, της απαγόρευσης των προσλήψεων και την γραφειοκρατική λειτουργία των υπηρεσιών, μακριά από τις ανάγκες του λαού.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 

251-ΣΥΠΑ Κατ’ εντολή Περιφερειάρχη εξωθεσμικοί παράγοντες παρεμβαίνουν στις υπηρεσίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *