Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019
Untitled
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Αθήνα 27 – 9 -2019

                                       Αρ. Πρωτ.: 243

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον αντεργατικό οδοστρωτήρα

της κυβέρνησης για μισθούς και συνδικαλιστικά δικαιώματα

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

(10.00-λήξη ωραρίου)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30 π.μ., στα Προπύλαια

Στην απεργία στις 24 Σεπτέμβρη δόθηκε μια πρώτη δυναμική, μαχητική απάντηση απέναντι στα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης και του ΣΕΒ, απέναντι στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που ενταφιάζει όσα εργασιακά δικαιώματα είχαν απομείνει και παράλληλα προσθέτει νέα εμπόδια σε συνδικαλιστικές ελευθερίες και στο δικαίωμα της απεργίας, χτυπάει τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, προωθεί παραπέρα τις ιδιωτικοποιήσεις και τις ελαστικές σχέσεις εργασίας.

Την Τετάρτη 2 Οκτώβρη οι εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα απαντάμε με το όπλο μας και την ίδια μορφή πάλης που θέλουν να καταργήσουν, δηλαδή με τα συνδικάτα μας και την απεργία.

Δεκάδες Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα (Εργατικό Κέντρο Αθήνας κ.α.), εκατοντάδες Σωματεία σε όλη την Ελλάδα σηκώνουν το βάρος της ευθύνης οργάνωσης και κλιμάκωσης του αγώνα, με τις αποφάσεις τους για 24ωρη απεργία.

Στη κατεύθυνση αυτή το Διοικητικό μας Συμβούλιο καλεί σε συμμετοχή στην Στάση Εργασίας, που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 2 Οκτώβρη (11.00-λήξη ωραρίου) καθώς και προκηρύσσει μία ώρα επιπλέον (10.00-11.00) διευκολυντική Στάση Εργασίας, προκειμένου όσοι συνάδελφοι θέλουν να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση.

Όλοι στον αγώνα, όλοι στην μάχη. Σπάζουμε το κλίμα νεκροταφείου και καταστολής που επιχειρείται. Να αποσυρθεί τώρα το αντεργατικό-αντιλαϊκό νομοσχέδιο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *