Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Γιατί ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ την Τρίτη 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
Untitled
Γιατί ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ την Τρίτη 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΤΡΙΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ…

Όλοι όσοι κατανοούμε ότι με το «αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο» μπαίνει στο στόχαστρο η συλλογική δράση, γιατί αυτή φοβούνται αστικό κράτος και εργοδοσία…

Όλοι όσοι θεωρούμε αναγκαία την ύπαρξη των Σωματείων, που δρουν με κριτήριο τα αιτήματα και τις ανάγκες των εργαζομένων, γιατί αυτά στοχοποιούν.

Όλοι όσοι πιστεύουμε στο διάλογο, τη συζήτηση, την ανταλλαγή απόψεων, τη συλλογική επεξεργασία, γιατί αυτά θέλουν να αποφεύγονται μέσα από τις ηλεκτρονικές διαδικασίες.

Όλοι όσοι κατανοούμε ότι οι «αντισυνδικαλιστικές» διατάξεις δεν αφορούν τους συνδικαλιστές, αλλά κάθε εργαζόμενο και για αυτό τον θέλουν ξεμοναχιασμένο…

Όλοι όσοι κατανοούμε ότι νομοθετούν με το βλέμμα στο μέλλον, γιατί ξέρουν ότι η αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική τους θα γεννήσει αντιδράσεις των εργαζομένων, και για αυτό παίρνουν τα μέτρα τους…

Όλοι όσοι ξέρουμε ότι δεν τους έπιασε ο πόνος για εκσυγχρονισμό των Σωματείων, μέσα από την τήρηση ηλεκτρονικών μητρώων, γιατί τέτοια ήδη εμείς έχουμε και αυτό που θέλουν να επιβάλλουν είναι το δικαίωμα κράτους και εργοδοσίας να ελέγχουν, να παρεμβαίνουν, να φακελώνουν τους εργαζόμενους, και στοχευμένα να τρομοκρατούν, να απολύουν κλπ.

Όλοι όσοι βλέπουμε το σικέ παιχνίδι της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ και των παρατάξεων του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, που βάζουν πλάτες σε κυβέρνηση και εργοδοσία, για να πέσουν στα μαλακά οι αντισυνδικαλιστικές – αντεργατικές διατάξεις.

Όλοι όσοι θυμόμαστε ότι δώσαμε την «ψυχή» μας για να φτιάξουμε Σωματείο στην Περιφέρεια.

Όλοι όσοι θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε Σωματείο αποκούμπι των εργαζομένων, που να μπαίνει μπροστά, να παρεμβαίνει, να δρα, να αγωνίζεται για τα αιτήματά μας, για τα δικαιώματά μας.

Όλοι όσοι θυμόμαστε ότι τα Σωματεία φτιάχτηκαν με αγώνες και θυσίες και ήταν πάντα στο μάτι κράτους και εργοδοσίας.

Όλοι όσοι σεβόμαστε όλους όσους στις προηγούμενες γενιές έδωσαν τις δικές τους μάχες απέναντι σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες και αρνητικούς συσχετισμούς.

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Μετέχουμε Μαζικά στη Συγκέντρωση των Ομοσπονδιών και των Συνδικάτων στις 10.30π.μ. στα Προπύλαια   (προσυγκέντρωση   του Συλλόγου μας στις 09:45 στην πλ. Κάνιγγος, μαζί με όλα τα Σωματεία και τις Επιτροπές Αγώνα εργαζομένων από τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα)

                                                                   Πανουτσάκου Βέτα

                                                              Πρόεδρος ΣΥΠΑ

Γιατί απεργούμε την ΤΡΙΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΑΦΙΣΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 24-9-2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *