Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Αθήνα 26-7-2019

Αρ. Πρωτ.: 185

Προς

Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

     Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 και ώρα 9.30 π.μ., με παρόντα τα 14 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Άλκης Ζαβερδινός, Κυριάκος Κοντούδης, Καζάκος Βαγγέλης, Κοκοβιάδου Σωτηρία, Παγανέλη Αριάδνη, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Παναγιώτης Ντόντος, Σωτήρης Δοξακίδης, Κορκίδου Σωτηρία, Σαραντοπούλου Κάκια, Νικολέτα Ιωακειμίδου, Μπουκουβάλας Αχιλλέας, και Πράσινος Ανδρέας, καθώς και παρόντων των μελών των Τοπικών Διοικουσών Φιλιάδη Φίλιππο, Μπουλταδάκη Έφη και Κωνσταντινίδη Δημήτρη συζήτησε για τις εξελίξεις και τα ζητήματα, που περιέχονταν στην ημερήσια διάταξη και μετά από διαλογική συζήτηση έλαβε μεταξύ άλλων, τις παρακάτω αποφάσεις:

  1. Εκτίμησε τις εξελίξεις με την αγορά του κτηρίου στο Περιστέρι και τον αγώνα που δόθηκε, εκτιμώντας την ανάγκη για επαγρύπνηση και ετοιμότητα απέναντι σε κάθε έναν, που θα θελήσει να ξαναφέρει στο προσκήνιο παρόμοιες προτάσεις.
  2. Ενέκρινε τις πρόσφατες αιτήσεις εγγραφής συναδέλφων.
  3. Να συνεχίσει τις παρεμβάσεις σε Γενικούς Δ/ντές και Περιφερειακή Αρχή για καθυστερήσεις και προβλήματα στην εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε συγκεκριμένες Δ/νσεις.
  4. Να συζητήσει στο επόμενο Δ.Σ. την εξέταση της στάσης συγκεκριμένων προϊσταμένων Διευθύνσεων αναφορικά με την ιδιότητα του μέλους του Συλλόγου και να καταγγείλει συγκεκριμένες αντισυναδελφικές συμπεριφορές.
  5. Να οργανώσει τη συμμετοχή όσων συναδέλφων επιθυμούν στη θεατρική παράσταση Ικέτιδες του Ευριπίδη την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο.
  6. Να πραγματοποιήσει την εκδήλωση επιβράβευσης των επιτυχόντων παιδιών των συναδέλφων στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη, στην ταράτσα των γραφείων του Συλλόγου μας.
  7. Να προχωρήσει σε συναντήσεις με τους Τεχνικούς Ασφαλείας της Περιφέρειας.
  8. Να εκφράσει με ανακοίνωσή του την απόφαση στήριξη στους απεργιακούς αγώνες των εργαζομένων στην επιχείρηση Αφοι Βλάχου και στη ΣΙΔΕΝΟΡ, που δίνουν μάχη ενάντια στην καταστολή, την τρομοκρατία, τις απολύσεις κλπ. Σε ένδειξη δε αλληλεγγύης αποφάσισε να ενισχύσει και οικονομικά με ένα συμβολικό ποσό τους εργαζόμενους στην επιχείρηση Αφοι Βλάχου.
  9. Να καταδικάσει με ανακοίνωσή του την απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ να καταργήσει το πανεπιστημιακό άσυλο, υποκρινόμενη ότι το πανεπιστημιακό άσυλο ευθύνεται για την όποια «ανομία».
  10. Εγκρίθηκαν απολογιστικά τα οικονομικά της περιόδου από 11-6-2019 έως 25-7-2019.

Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                               ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *