Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ «ΣΙΔΕΝΟΡ»
Untitled
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ «ΣΙΔΕΝΟΡ»

Αθήνα 29 – 7 -2019

Αρ. Πρωτ.: 195

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ «ΣΙΔΕΝΟΡ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους στη «ΣΙΔΕΝΟΡ», στη Θεσσαλονίκη, που δίνουν για πάνω από ενάμιση μήνα αγώνα για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις, για ζωή με αξιοπρέπεια.

Έχοντας στο πλευρό εργαζόμενους όλων των κλάδων αντιμετωπίζουν την εργοδοτική τρομοκρατία, που κλιμακώνεται με απολύσεις, δικαστικές διώξεις και διεκδικήσεις αποζημιώσεων.

Ενώνουμε τη φωνή μας στον αγώνα τους για την υπογραφή της ΣΣΕ που διεκδικούν, για το σταμάτημα της ποινικοποίησης των αγώνων και των εκδικητικών μέτρων απέναντι τους.

Η νίκη τους και η ικανοποίηση των αιτημάτων τους αποτελεί θετικό βήμα για όλο τον κλάδο του μετάλλου, αλλά και γενικότερα για κάθε Σωματείο και εργαζόμενο που αγωνίζονται για μόνιμη σταθερή εργασία, 7ωρο – 5ήμερο – 35ωρο, αυξήσεις στους μισθούς με βάση τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων, επαναφορά των κλαδικών συμβάσεων στα προ κρίσης επίπεδα με καθολική ισχύ, κατάργηση των αντεργατικών νόμων που τσακίζουν τις ΣΣΕ, κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων κτλ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                               ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 

195-ΣΥΠΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ «ΣΙΔΕΝΟΡ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *