Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Untitled
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Αθήνα 25 – 6 -2019

Αρ. Πρωτ.: 151

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18/6 συνάντηση αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου με την Περιφερειάρχη Αττικής, μετά από αίτημα του Συλλόγου μας.

Στη συνάντηση τέθηκαν και συζητήθηκαν τα εξής ζητήματα:

  1. Η συγκρότηση των Ειδικών Εκλογικών Συνεργείων, τα αιτήματα που έχουμε διατυπώσει προς το ΥΠΕΣ και την Περιφερειακή Αρχή και τα προβλήματα, που εντοπίστηκαν κατά τις πρόσφατες εκλογές. Καταλήχτηκε ότι για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου θα εξαντληθεί η λίστα των κληρωθέντων συναδέλφων του Μαΐου 2019, στη συνέχεια θα κληθούν συνάδελφοι, που κληρώθηκαν να συμμετάσχουν στις εκλογές (ευρωεκλογές & αυτοδιοικητικές) του Μαΐου 2019 αλλά για διάφορους λόγους «αρνήθηκαν» και τώρα θέλουν να συμμετέχουν. Αφού προταχθούν οι παραπάνω, θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση, στην οποία θα μετέχουν όλοι οι συνάδελφοι, εκτός των αποσπασμένων και όσων έχουν πειθαρχική ποινή.
  1. Η εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και η επιτάχυνση των διαδικασιών όπου δεν έχει προχωρήσει και η «διόρθωση» αποφάσεων, που δεν συμβαδίζουν με το πνεύμα των ΣΣΕ και αυθαίρετα αφαιρούν δικαιώματα από τους εργαζόμενους. Στην κατεύθυνση αυτή δήλωσε ότι θα σταλεί σχετικό έγγραφο προς τους προϊσταμένους των Δ/νσεων.
  1. Ζητήθηκε να πάρει θέση η Περιφερειακή Αρχή και να παρέμβει σε ζητήματα, που έχουν προκύψει από αυθαίρετες ενέργειες υπηρεσιακών παραγόντων. Μας δήλωσε ότι θα στείλει ανάλογα έγγραφα.
  1. Τέθηκε το ζήτημα υπογραφής εκκρεμών αποφάσεων αναγνώρισης προϋπηρεσίας συναδέλφων.
  1. Τέλος για το ζήτημα αγοράς του περιβόητου κτηρίου στο Περιστέρι δεν πήραμε καμία απάντηση.

Μετά τα παραπάνω παρακολουθούμε τις εξελίξεις και είμαστε σε εγρήγορση για ανάλογες παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *