Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ
Untitled
ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ

Αθήνα  11- 6 -2019

Αρ. Πρωτ.: 144

ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ

Οφείλουμε να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι η Περιφερειακή Αρχή (ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ) δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει στην αγορά του περιβόητου κτηρίου στο Περιστέρι, ενός κτηρίου που για την επιλογή του έχουμε επισημάνει όλες τις παρατυπίες που έχουν γίνει σε όλες τις φάσεις της διαγωνιστικής διαδικασίας, τόσο με δημόσιες ανακοινώσεις μας, όσο και με υπομνήματα προς την Εισαγγελία Αθηνών, στο πλαίσιο των ανακρίσεων που διενεργεί.

  • Η Περιφερειακή Αρχή δεν νομιμοποιείται να διοχετεύσει εκατομμύρια για την αγορά ενός κτηρίου που δεν υπηρετεί το συμφέρον των πολιτών και των εργαζομένων στην Περιφέρεια.
  • Δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σε καμιά παραπέρα ενέργεια τη στιγμή, που σε λιγότερο από 3 μήνες αποχωρεί από την διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής.
  • Δεν νομιμοποιείται να «χαρίζει» εκατομμύρια σε επιχειρηματικούς ομίλους για τη στέγαση υπηρεσιών, την ώρα μάλιστα, που ρημάζουν δεκάδες δημόσια κτήρια.
  • Δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σε αλλαγή της έδρας της Περιφέρειας από την Αθήνα, στο Περιστέρι.
  • Δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σε μια τόσο σημαντική απόφαση, την ώρα που είναι σε εξέλιξη αυτεπάγγελτη προανάκριση από την Εισαγγελία Αθηνών για το ζήτημα αυτό και που το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης «επιβεβαιώνει» τις εκτιμήσεις μας (έγγραφο ΣΥΠΑ 136/18-5-2018) ότι με «άνωθεν εντολές» δεν εξέτασαν την υπ’ αριθ. 58/18-4-2017 αναφορά μας!!!
  • Δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σε αγορά 20.000.000 ευρώ, χωρίς συζήτηση και απόφαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, του οποίου έτσι κι αλλιώς η σύνθεση από Σεπτέμβρη θα είναι διαφορετική.
  • Και βέβαια δεν νομιμοποιείται ούτε η νέα Περιφερειακή Αρχή της ΝΔ, που θα αναλάβει τον Σεπτέμβρη να «κάνει πως δεν καταλαβαίνει» και «να κλείνει τα μάτια» σε τυχόν ολοκλήρωση της διαδικασίας της αγοράς του κτηρίου των 20 εκατομμυρίων, αφήνοντας την σημερινή διοίκηση να κάνει «την βρώμικη δουλειά»…

Καλούμε την Περιφερειακή Αρχή την τωρινή, αλλά και την αυριανή να μην προχωρήσουν στη σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ, με λύσεις που βρίσκονται στον αντίποδα των λαϊκών συμφερόντων.

Οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να στεγαστούν οι υπηρεσίες μας σε κτήρια σύγχρονα, λειτουργικά, και όσο το δυνατόν οικονομικά, μέσα από τη δωρεάν παραχώρηση δημοσίων κτηρίων στην Περιφέρεια, προσβάσιμα για τους εργαζόμενους και τους πολίτες.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *