Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Untitled
Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Αθήνα  20- 4 -2019

Αρ. Πρωτ.: 119

Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΥΤΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε το απαράδεκτο ψήφισμα που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στο Γενικό Συμβούλιο της ΟΣΥΑΠΕ, παραμονή του 8ου Συνεδρίου, με το οποίο καταγγέλθηκε ο ΣΥΠΑ, για την ομόφωνη απόφασή του να δείξει την αλληλεγγύη του εάν ζητηθεί, με ταμειακή διευκόλυνση σε πρωτοβάθμιους Συλλόγους, που είχαν οικονομικές δυσκολίες.

Είναι απαράδεκτο να μιλάνε για «δανειστές» και «ευεργέτες» και να εξομοιώνουν την απόφαση του Συλλόγου μας και τις σχέσεις των Συλλόγων με τραπεζικές συναλλαγές, να παρεμβαίνουν στη λειτουργία των πρωτοβάθμιων Συλλόγων και να χαρακτηρίζουν έτσι αποφάσεις, που πάνω απ’ όλα χαρακτηρίζονται από συναδελφικότητα.

Και είναι δυο φορές απαράδεκτο το γεγονός ότι το ψήφισμα αυτό κατατέθηκε με εισήγηση του πρώην προέδρου του Συλλόγου των εργαζομένων της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για λογαριασμό μιας δήθεν «αριστερής» παράταξης.

Προσπερνάνε, εάν και το αναφέρουν ότι οι Σύλλογοι αυτοί, όπως και άλλοι απευθύνθηκαν πολλές φορές στην Ομοσπονδία, με το αίτημα ρύθμισης των οικονομικών τους οφειλών και με αποφάσεις κατά πλειοψηφία, επανειλημμένα «έφαγαν πόρτα»!!!, χειρότερη από του πιο ανάλγητου τραπεζίτη!!!

Προσπερνάνε ότι η ηγεσία της Ομοσπονδίας, στη θητεία, που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, έβαλε τάξη οργανωτική και οικονομική, βοήθησε όλους τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους να κάνουν τεράστια βήματα στην δική τους οργανωτική και οικονομική τακτοποίηση, στη δράση τους.

Για εμάς Σύλλογος, συλλογική δράση σημαίνει γνώση και αναγνώριση των προβλημάτων των διπλανών μας, σημαίνει αλληλεγγύη για τον διπλανό μας, σημαίνει δράση για να αποσπάμε λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα, για να κερδίζουμε τα δικαιώματά μας, τη ζωή που μας αξίζει.

Για αυτό δεν δεχόμαστε υποδείξεις, που κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση, αποφάσεις που βρίσκονται μακριά από αρχές και αξίες, της ταξικής αλληλεγγύης και δράσης.

Γι αυτό καταδικάζουμε το συγκεκριμένο ψήφισμα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΣ ΟΣΥΑΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *