Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Για την συμμετοχή στα εκλογικά συνεργεία
Untitled
Για την συμμετοχή στα εκλογικά συνεργεία

Αθήνα 26 – 3 -2019

Αρ. Πρωτ.: 108

Προς

                                  Περιφερειάρχη Αττικής

                 κα Ρένα Δούρου

Θέμα: Για την συμμετοχή στα εκλογικά συνεργεία.

Γνωρίζετε πως για την προπαρασκευή και την διεξαγωγή των εκλογών συγκροτούνται στην Περιφέρεια ειδικά εκλογικά συνεργεία.

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι απαιτείται υπερδιπλάσιος αριθμός υπαλλήλων της Περιφέρειας για τη συγκρότηση των εκλογικών συνεργείων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες τόσο για την προπαρασκευή, όσο και για την διεξαγωγή των επερχόμενων εκλογών, αίτημα το οποίο έχει κατατεθεί από την Ομοσπονδία μας στο Υπουργείο Εσωτερικών, σας υπενθυμίζουμε την πάγια θέση μας για εναλλαγή των συμμετεχόντων συναδέλφων, που δεν προσδιορίζονται από την ΚΥΑ.

Στην πράξη αυτό σημαίνει, ότι απαιτείται να πραγματοποιηθεί κλήρωση με τους συναδέλφους που δεν έχουν συμμετάσχει ποτέ μέχρι τώρα και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση για τον τυχόν υπόλοιπο αναγκαίο αριθμό.

Σας υπενθυμίζουμε ότι και στις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες  η συμμετοχή των συναδέλφων στα εκλογικά συνεργεία έγινε μετά από σχετική κλήρωση, αφού είχαν αφαιρεθεί από την «κληρωτίδα» όσοι είχαν λάβει μέρος σε εκλογές προηγούμενων χρόνων.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες και τη σχετική ενημέρωσή μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *