Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΣΤΑ «ΜΟΥΛΩΧΤΑ» & ΜΕ «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ» ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
Untitled
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΣΤΑ «ΜΟΥΛΩΧΤΑ» & ΜΕ «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ» ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Αθήνα  20- 2 -2019

Αρ. Πρωτ.: 82

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΤΑ «ΜΟΥΛΩΧΤΑ» & ΜΕ «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ» ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

«Το να χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο…» υπηρετούν τον κοινό σκοπό. Να μοιράσουν χρήμα…, να φροντίσουν την ανάπτυξη!!!

Το ΤΕΕ, στο οποίο εκτός των άλλων η Περιφερειακή Αρχή παραγγέλνει πραγματογνωμοσύνες για το κτήριο, που θέλει να αγοράσει στο Περιστέρι, που χρηματοδοτεί δράσεις του, όπως η «Τεχνική Υποστήριξη Έργου για το Prototype by TEE», μέσω του ΠΤΑΑ κλπ,  απ’ ότι φαίνεται «ανταποδίδει» και την βγάζει «λάδι» για την τραγωδία στη Μάνδρα, όπως προκύπτει από πρόσφατα δημοσιεύματα.

Όταν ο Σύλλογός μας ζήτησε της απόψεις του ΤΕΕ για τον Οργανισμό λειτουργίας της Περιφέρειας (έγγραφο 16/3-2-2017) και ιδιαίτερα για ζητήματα, που αφορά τους μηχανικούς το ΤΕΕ δεν μας απάντησε!!!

Όταν ο Σύλλογός μας απευθύνθηκε στο ΤΕΕ (έγγραφο 19/6-2-2017) για τον έλεγχο της στατικής επάρκειας και πυρασφάλειας κτιρίων με αυθαίρετες κατασκευές, τα οποία η Περιφερειακή Αρχή νοίκιασε για τη στέγαση υπηρεσιών του Βόρειου Τομέα Αθήνας, το ΤΕΕ δεν μας απάντησε!!!

Όμως μέσα σε ελάχιστο χρόνο η Περιφερειακή Αρχή πήρε Τεχνική Έκθεση πραγματογνωμοσύνης 3 μελών του ΤΕΕ και την προσκόμισε στο Ελεγκτικό Συνέδριο για να πουν πόσο καλό είναι το κτήριο, που θέλει να αγοράσει!!!

Και όπως στη συνέχεια φάνηκε, δεν της έφτανε αυτή η πραγματογνωμοσύνη για το συγκεκριμένο κτήριο και  ανέθεσε και νέα, πάλι στο ΤΕΕ, μέσω του ΠΤΑΑ αυτή τη φορά!!!!

Το γιατί δεν μας το λένε, μιας και δεν μας δίνουν τα σχετικά στοιχεία που έχουμε ζητήσει (έγγραφο 52/4-1-2019).

Απ’ ότι φαίνεται η Περιφερειακή Αρχή πρέπει να ξεπληρώσει «γραμμάτια»… Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει… Γιατί… και σε ποιον… δεν ξέρουμε…

Το σίγουρο είναι ότι η Περιφερειακή Αρχή Αττικής (ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ) δεν επιλέγει το δρόμο της Δημοτικής Αρχής Πάτρας, που με ελάχιστα χρήματα και μάλιστα μέσω ΕΣΠΑ επέλεξε να πάρει ένα κτήριο που ρήμαζε για χρόνια, όπως το Αρσάκειο και να το ανακαινίσει για να λειτουργήσει ως δημαρχείο της πόλης.

Εξάλλου στις πάμπολλες προτάσεις μας για ανάλογες λύσεις η Περιφερειακή Αρχή δεν έδωσε καμιά σημασία….

Αποδεικνύεται κι έτσι ότι τα 20.000.000 ευρώ υπάρχουν όταν είναι να δοθούν από την Περιφερειακή Αρχή σε «επενδυτές», αλλά δεν υπάρχουν για τους εργαζόμενες και τις λαϊκές ανάγκες.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΑ «ΜΟΥΛΩΧΤΑ» & ΜΕ «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ» ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *