Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Περιφερειακή Αρχή Αττικής – Με τραμπουκισμούς, εκβιασμούς και προπηλακισμούς προσπαθεί να σπάσει την «αποχή» των εξεταστών
Untitled
Περιφερειακή Αρχή Αττικής - Με τραμπουκισμούς, εκβιασμούς και προπηλακισμούς προσπαθεί να σπάσει την «αποχή» των εξεταστών

Αθήνα  5- 2 -2019

Αρ. Πρωτ.: 57

Περιφερειακή Αρχή Αττικής

Με τραμπουκισμούς, εκβιασμούς και προπηλακισμούς προσπαθεί να σπάσει την «αποχή» των εξεταστών

Περιφέρεια και Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών κάνοντας πλάτη και σιγοντάροντας απαράδεκτες συμπεριφορές, παρεμβαίνοντας και κάνοντας «αλχημείες» στο σύστημα ΑΤΛΑΣ κατάφεραν να βγάλουν μια Επιτροπή Εξετάσεων, με έναν εργαζόμενο της Περιφέρειας και έναν του Υπουργείου.

Συγχαρητήρια!!! Δείχνουν και με τον τρόπο αυτό πως στέκονται απέναντι σε ένα νομοσχέδιο, που προσθέτει προβλήματα, αποδεικνύουν έτσι τον κατήφορο, που περπατάνε.

Η καλύτερη απάντηση στους τραμπουκισμούς, τους εκβιασμούς και τους προπηλακισμούς συναδέλφων εξεταστών είναι η καθολική αποχή από τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών.

Ο κοινωνικός αυτοματισμός δεν θα περάσει!!!

Υποδεχόμαστε το νομοσχέδιο αγωνιστικά και συνεχίζουμε να διεκδικούμε: 

  1. Νομοθετική ρύθμιση της συνέχισης εκτός ωραρίου του έργου των εξετάσεων οδήγησης και της χορήγησης της σχετικής αποζημίωσης.
  2. Επαναφορά της χορήγησης της αποζημίωσης στους συναδέλφους που εκτελούν το λεγόμενο βοηθητικό έργο των εξετάσεων.
  3. Απόσυρση της απόφασης για την ανανέωση της άδειας οδήγησης των οδηγών με πρακτικές εξετάσεις, μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των εβδομήντα τεσσάρων (74) ετών και νομοθέτηση δωρεάν ιατρικών εξετάσεων από τα δημόσια Νοσοκομεία, για όλους τους υποψήφιους οδηγούς (παλιούς και νέους).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ Με τραμπουκισμούς, εκβιασμούς και προπηλακισμούς προσπαθεί να σπάσει την «αποχή» των εξεταστών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *