Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Αθήνα 18-2-2019

Αρ. Πρωτ.: 77

Προς

                                       Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 με παρόντα τα 19 από τα 25 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Άλκης Ζαβερδινός, Καζάκος Βαγγέλης, Στεβή Ειρήνη, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Αριάδνη Παγανέλη, Βάντα Αγάκου, Παναγιώτης Ντόντος, Σωτήρης Δοξακίδης, Κορκίδου Σωτηρία, Ηλιόπουλος Γιώργος, Κοκμοτός Μάκης, Κυριακόπουλος Γιώργος, Τσιλογεώργης Γιώργος, Πνακάς Χάρης, Στασινοπούλου Ιωάννα, Γερακίνη Βασιλική, Νικολέτα Ιωακειμίδου και Μπουκουβάλας Αχιλλέας συζήτησε για τις εξελίξεις και τα ζητήματα, που περιέχονταν στην ημερήσια διάταξη και μετά από διαλογική συζήτηση έλαβε μεταξύ άλλων, τις παρακάτω αποφάσεις:

  1. Να προχωρήσουν όλες οι ενέργειες που περιγράφονται στο με αριθμό 66/11-2-2019 έγγραφο του ΣΥΠΑ για την διεκδίκηση των μισθολογικών απωλειών. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την ανάγκη πολλαπλασιασμού της πολιτικοσυνδικαλιστικής πίεσης και δράσης με πρωτοβουλίες αγωνιστικής διεκδίκησης.
  2. Να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για την άρση της Συνταγματική απαγόρευσης της μετατροπής των συμβάσεων εργασίας, την Δευτέρα 18/2/2019, στις 18.00 μμ, στα γραφεία του Συλλόγου μας, προκειμένου αφού εκτιμηθεί η κινητοποίηση που έγινε, να οργανωθούν τα επόμενα βήματα μας.
  3. Να πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη – συνάντηση με τους συναδέλφους της Γενικής Δ/νσης Οικονομικών για τα σοβαρά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση των αρμοδιοτήτων τους.
  4. Να απαιτήσει να δοθούν υπεύθυνες απαντήσεις, από τους καθ’ ύλην αρμόδιους για τα καταγγελλόμενα στο με αριθμό 63/8-2-2019 έγγραφό μας σχετικά με την συμμετοχή μελών στις Επιτροπές των Δ/νσεων Οικονομικών.
  5. Καταδικάζει φαινόμενα που αποκαλύπτονται από τις έρευνες, που διενεργούνται σε Δ/νσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής για «πλαστά διπλώματα» και καλεί σε πλήρη διαλεύκανση.
  6. Καλεί τους συναδέλφους των Δ/νσεων Μεταφορών & Επικοινωνιών να μην «σπάζουν» την αποχή από τις εξετάσεις οδήγησης και να δώσουν τη μάχη υιοθέτησης των διατυπωμένων αιτημάτων. Ταυτόχρονα καταγγέλλει τα εκλεγμένα στο Δ.Σ. μέλη Τσιλογεώργη Γιώργο, Γερακίνη Βασιλική και Κατούνη Κορνηλία, που «έσπασαν» την αποχή και λειτούργησαν απεργοσπαστικά.
  7. Εγκρίθηκαν απολογιστικά τα οικονομικά της περιόδου από 14-1-2019 έως 14-2-2019.
  8. Κατέληξε τις επόμενες πολιτιστικές δράσεις (επίσκεψη στο Μουσείο της Θήβας, παιδική παράσταση κλπ).
  9. Την πραγματοποίηση της εκδήλωσης για την 8η Μάρτη-Μέρα της Γυναίκας.

     Σημειώνουμε ότι στη συνεδρίαση ήταν παρόντα και παρενέβησαν και μέλη των Τοπικών Διοικουσών Επιτροπών των Παραρτημάτων Παπαδόπουλος Δημήτρης και Κωνσταντινίδης Δημήτρης.

     Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 18-2-2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *