Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Χορήγηση Βεβαιώσεων μελών για εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας
Untitled
Χορήγηση Βεβαιώσεων μελών για εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας

Αθήνα 3 – 1 -2019

Αρ. Πρωτ.: 2

Προς

Προϊσταμένους Δ/νσεων, Αυτοτελών Διευθύνσεων, Τμημάτων & Γραφείων

Θέμα: Χορήγηση Βεβαιώσεων μελών για εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Συνάδελφοι

Με αφορμή το οικ. 258734/21-12-2018 έγγραφο της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού με θέμα «Εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας» και τα συνημμένα σχετικά Σχέδια Αποφάσεων Περιφερειάρχη, περί καθορισμού των δικαιούχων των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας υπαλλήλων κάθε Δ/νσης, καθώς και τα νέα αιτήματα που καταφθάνουν στο Σύλλογο για χορήγηση ονομαστικής βεβαίωσης για τους υπαλλήλους κάθε Δ/νσης, σας ενημερώνουμε ότι :

  • Ο Σύλλογος έχει ήδη απαντήσει στα αιτήματα των υπηρεσιών (στις προηγούμενες εισηγήσεις τους), στην Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού (με κοινοποίηση και στον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας) με τα υπ’ αριθ. 304/6-11-2018 & 320/19-11-2018 έγγραφά του, τα οποία είναι συνολικά για όλους  τους συναδέλφους, όλων των Δ/νσεων και τα έχει δημοσιοποιήσει σε όλους.
  • Παρόλα αυτά επειδή ακόμα δεν έχουν εκδοθεί οι πρώτες Αποφάσεις Περιφερειάρχη και υπάρχουν διαφοροποιήσεις στα δεδομένα μερικών υπηρεσιών, εξαιτίας της εγγραφής νέων μελών στο Σύλλογο, ο Σύλλογος απέστειλε και νέο επικαιροποιημένο έγγραφο ως συνολική απάντηση για τη χορήγηση βεβαίωσης για όλους  τους συναδέλφους, όλων των Δ/νσεων.
  • Το έγγραφο αυτό, το οποίο και σας δημοσιοποιούμε έχει αριθμό 1/3-1-2019. Τον αριθμό αυτό μπορούν να χρησιμοποιούν οι προϊστάμενοι ως αριθμό πρωτοκόλλου χορήγησης βεβαίωσης από τον Σύλλογο, στα Σχέδια των Αποφάσεων Περιφερειάρχη.
  • Επειδή  είναι φυσικό και αναμενόμενο να διαφοροποιούνται δεδομένα στο διηνεκές (λόγω εγγραφής νέων μελών στο Σύλλογο, μετάταξης ή διορισμού νέων υπαλλήλων στην Περιφέρεια Αττικής κλπ) και προκειμένου να εφαρμόζονται χωρίς καθυστερήσεις οι Συλλογικές Συμβάσεις και να αντιμετωπίζεται με εύκολο τρόπο η όλη διαδικασία, θεωρούμε αναγκαίο οι συνάδελφοι, που θα πρέπει να «προστεθούν» σε μια Απόφαση, προκειμένου να τροποποιηθεί, να απευθύνονται στο Σύλλογο ζητώντας ονομαστική χορήγηση βεβαίωσης ότι είναι μέλη.

Κοιν/ση

  1. Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού
  2. Εκτελεστικό Γραμματέα

κ. Κ. Παπαχρυσοβέργη

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΣΕ για Χορήγηση Βεβαιώσεων μελών για εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας

ΣΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΣΕ-3-1-2019_

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *