Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2018
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2018

Αθήνα 12 – 12 -2018

Αρ. Πρωτ.: 340

Προς

                                       Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Δεκέμβρη 2018, αφού συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε το προεδρείο του (ανακοίνωση 339/12-12-2018), συζήτησε τα παρακάτω ζητήματα και έλαβε τις εξής αποφάσεις:

  1. Συμμετοχή του Συλλόγου μας στο Συλλαλητήριο, που οργανώνουν Σωματεία του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, άνεργοι, συνταξιούχοι και άλλοι μαζικοί φορείς του λαού στις 18 Δεκέμβρη, μέρα ψήφισης του προϋπολογισμού της φοροληστείας και των πλειστηριασμών, των ματωμένων περικοπών στα δικαιώματά μας για τα κέρδη των λίγων, στις 6.30μμ στην Ομόνοια. Απευθύνει κάλεσμα στους συναδέλφους να εκφράσουν με την παρουσία τους στο συλλαλητήριο την αντίθεσή τους στον πρώτο τάχα «μεταμνημονιακό» προϋπολογισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συζητιέται αυτές τις μέρες και εμπεριέχει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα των τριών μνημονίων, προσθέτει νέα, παίρνει δέκα από τους φτωχούς και δίνει ένα ψίχουλο στους πιο εξαθλιωμένους με την προϋπόθεση ότι έχουν πιαστεί τα ματωμένα πλεονάσματα.
  2. Απευθύνει κάλεσμα στις Τοπικές Διοικούσες των Παραρτημάτων να συγκροτηθούν άμεσα και να λειτουργούν απρόσκοπτα, ώστε να καταχτηθεί γρήγορη ενημέρωση και παρέμβαση στα προβλήματα των συναδέλφων. Στη κατεύθυνση αυτή οι Τοπικές Διοικήσεις θα προσκαλούνται στο εξής και στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.
  3. Προγραμματισμό άμεσα δύο συσκέψεων. Μία των συναδέλφων Κοινωνικών Λειτουργών των Δ/νσεων Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων και μία των συμβασιούχων με διάφορα προγράμματα, προκειμένου να συζητηθούν σημαντικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.
  4. Ζητήματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα ΙΡΙΔΑ, που βρίσκεται σε εξέλιξη θα συζητηθεί ολοκληρωμένα σε επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ.
  5. Τέθηκαν επίσης ζητήματα, που αφορούν την αποχή από τις εξετάσεις οδήγησης, την εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης κλπ.
  6. Αποφασίστηκε η υιοθέτηση ψηφίσματος συμπαράστασης στον αγώνα, που δίνουν οι εργαζόμενοι του Σωματείου στις συνεργαζόμενες πτηνοτροφικές επιχειρήσεις συμφερόντων «ΖΟΥΡΑ», που βρίσκονται μήνες τώρα αντιμέτωποι με τη σφοδρή επίθεση της εργοδοσίας, που με τη στήριξη της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού, τους στερεί μισθούς και δικαιώματα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *