Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ
Untitled
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Αθήνα 9 – 11 -2018

Αρ. Πρωτ.: 311

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης και τα αναφερόμενα στο καταστατικό του Συλλόγου, σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Οι αρχαιρεσίες για την διενέργεια των αρχαιρεσιών του Συλλόγου για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, Τοπικών Διοικουσών των Παραρτημάτων και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία (ΟΣΥΑΠΕ) θα γίνουν στις 27 Νοέμβρη 2018, από 8.00 έως 17.00, σε χώρους όπως έχουν προσδιοριστεί και αναφέρονται παρακάτω για κάθε Παράρτημα.
  1. Στο Παράρτημα των Περιφερειακών Ενοτήτων της Αθήνας οι αρχαιρεσίες θα γίνουν στον ισόγειο χώρο επί της Λ. Συγγρού 80-88-Αθήνα.
  1. Στο Παράρτημα των Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιά & Νήσων οι αρχαιρεσίες θα γίνουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Πειραιά, επί της Ακτής Ποσειδώνος 14-16 – Πειραιά.
  1. Στο Παράρτημα της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής οι αρχαιρεσίες θα γίνουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Δυτικής Αττικής, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 78 – Ελευσίνα.
  1. Στο Παράρτημα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής οι αρχαιρεσίες θα γίνουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής, επί του 17ου χιλμ. Λ. Μαραθώνος – Παλλήνη.
  1. Δικαίωμα ψήφου στις αρχαιρεσίες έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου, μέχρι και τον Νοέμβριο 2018. Η ταμειακή τακτοποίηση των μελών μπορεί να γίνει έως και την ημέρα των εκλογών, εκτός από όσους υποβάλλουν υποψηφιότητα, οι οποίοι πρέπει να είναι ήδη οικονομικά τακτοποιημένοι.
  1. Οι τυχόν εγγραφές μελών που θα γίνονται μετά την Γενική Συνέλευση (7/11/2018) δεν έχουν δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στις αρχαιρεσίες αυτές.
  1. Τα μέλη του Συλλόγου έχουν δικαίωμα να είναι υποψήφιοι για την Τοπική Διοικούσα Επιτροπή ή για την Τοπική Ελεγκτική Επιτροπή του Παραρτήματος που ανήκουν, για το Διοικητικό Συμβούλιο ή για την Ελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου και για αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία (ΟΣΥΑΠΕ).
  1. Οι υποψηφιότητες μπορεί να είναι ατομικές ή σε ψηφοδέλτια, στα οποία οι υποψήφιοι καταχωρούνται με αλφαβητική σειρά. Οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο & την Ελεγκτική Επιτροπή συγκροτούν ξεχωριστό ψηφοδέλτιο, από τους υποψηφίους για την Τοπική Διοικούσα Επιτροπή & την Τοπική Ελεγκτική Επιτροπή και από τους αντιπροσώπους στο δευτεροβάθμιο όργανο.
  1. Οι υποψηφιότητες με πλήρες ψηφοδέλτιο, είτε οι ανεξάρτητες ατομικές υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν γραπτά στην κεντρική Εφορευτική Επιτροπή έως και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15.00, στα γραφεία του Συλλόγου.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *