Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Untitled
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Αθήνα   2/10/2018

Αρ. Πρωτ.: 261

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Στα δικαστήρια σέρνονται για ακόμα μια φορά συνδικαλιστές γιατί αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή. Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 1 του Οκτώβρη δικάζονται τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ γιατί υπερασπίστηκαν στις περσινές κινητοποιήσεις των συμβασιούχων το δικαίωμα στη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά. Αύριο 2 του Οκτώβρη δικάζονται για άλλη μια φορά οι 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ με στημένο κατηγορητήριο γιατί εναντιώθηκαν στις δηλώσεις του Βρούτση (υπουργός εργασίας επί ΝΔ το 2013) ότι το ασφαλιστικό σύστημα στηρίχθηκε πάνω σε ρουσφέτια και σε πελατειακές σχέσεις.

Σήμερα που η ζωή των εργαζομένων επιδεινώνεται εξαιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής οι εργαζόμενοι έχουν να αντιμετωπίσουν και τον αυταρχισμό και τη καταστολή. Έτσι αντιμετωπίζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ την επαναφορά στην «κανονικότητα».

Η κυβέρνηση μετά τη ψήφιση του νόμου για το χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία συνεχίζει τη προσπάθεια των προηγούμενων κυβερνήσεων να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους προκειμένου να μην σηκώνουν κεφάλι να μην διεκδικούν. Θέλει να επιβάλει σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς. Η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται φαίνεται ότι θα είναι τόσο δίκαιη που με την τρομοκρατία και με το βούρδουλα των διώξεων θέλουν να προλάβουν τις αντιδράσεις των εργαζομένων.

Γνωρίζουν όμως πολύ καλά ότι το οι ταξικές δυνάμεις δεν μασάνε ούτε από δικαστήρια, ούτε από διώξεις.

Καταγγέλλουμε τη προσπάθεια της κυβέρνησης να ποινικοποιήσει τη συνδικαλιστική δράση. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *