Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ & ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
Untitled
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ & ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Αθήνα  17-9-2018

Αριθμ. Πρωτ.: 240

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ &

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Σας ενημερώνουμε ότι για περίπου 200 μέλη μας, που δεν παρακρατείται η συνδρομή τους υπέρ ΣΥΠΑ μέσω της μισθοδοσίας τους, έχουν συσσωρευτεί οφειλές άνω των 100€. Άλλοι 100 περίπου συνάδελφοι οφείλουν πάνω από 50€. 

Επιπλέον δεκατέσσερις συνάδελφοι που ξεκίνησαν αργότερα την παρακράτηση της συνδρομής στη μισθοδοσία τους, δεν τακτοποίησαν τις παλαιότερες οφειλές τους.

Ενόψει των επικείμενων αρχαιρεσιών του Συλλόγου μας και προκειμένου να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι στην εκλογική διαδικασία, παρακαλούμε τα μέλη μας να φροντίσουν έγκαιρα να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.

Επίσης όσοι συνάδελφοι δεν είναι μέλη του Συλλόγου και επιθυμούν να εγγραφούν, πρέπει να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες (κατάθεση σχετικής αίτησης κλπ) έγκαιρα.

Σημειώνουμε ότι η τυχόν ύπαρξη παρακράτησης φαίνεται από την μηνιαία μισθοδοσία κάθε συναδέλφου, που αναρτάται στο προσωπικό του φάκελο του taxis.

Τέλος είναι ευνόητο ότι όσοι συνάδελφοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν για περαιτέρω διευκρινίσεις με τον Ταμία του Συλλόγου Καζάκο Βαγγέλη στο τηλ.: 2132101730.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *