Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Δικαιολογητικά κάλυψης κατασκηνωτικών εξόδων
Untitled
Δικαιολογητικά κάλυψης κατασκηνωτικών εξόδων

Αθήνα 3-7-2018

Αρ. Πρωτ.: 181

Για την υποβολή δικαιολογητικών κάλυψης των εξόδων διαμονής σε κατασκηνώσεις παιδιών υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής

Συνάδελφοι

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί όσοι κάνετε χρήση του δικαιώματος αποστολής των παιδιών σας σε παιδικές κατασκηνώσεις, με κάλυψη της δαπάνης από την Περιφέρεια, θα πρέπει να υποβάλετε σύμφωνα με την σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, απολογιστικά στη Δ/νση Οικονομικών Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών σχετική αίτηση, προσκομίζοντας:

  1. Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών ή Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών που εκδίδεται από την κατασκηνωτική επιχείρηση – «Πάροχο» στο όνομα του δικαιούχου υπαλλήλου και αποτυπώνει το γινόμενο του αριθμού τέκνων του επί τον αριθμό ημερών διαμονής επί το ημερήσιο τροφείο.
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  3. Υπεύθυνη δήλωση του δικαιούχου υπαλλήλου, ότι τόσο αυτός, όσο και ο/η σύζυγός της/του δε λαμβάνουν συναφή παροχή από οποιονδήποτε φορέα για το έτος 2018.
  4. Σε περίπτωση τέκνου με αναπηρία σε ποσοστό 50% και άνω, απαιτείται Βεβαίωση πιστοποίησης αναπηρίας σε ισχύ αρμόδιου Δημόσιου Φορέα από την οποία προκύπτει το ποσοστό αναπηρίας ή αίτηση για επανεξέταση από την αρμόδια Επιτροπή, εάν η σχετική βεβαίωση έχει λήξει και εκκρεμεί η εκ νέου πιστοποίηση της αναπηρίας.
  5. Όταν οι δικαιούχοι δεν είναι γονείς των παιδιών (φυσικοί ή θετοί) αλλά ασκούντες την επιμέλεια (ανάδοχοι, κηδεμόνες κ.ο.κ.), απαιτείται: Επίσημο δικαιολογητικό από αρμόδια αρχή περί ανάθεσης της επιμελείας και Βεβαίωση ΑΜΚΑ των παιδιών.

Ενημερώνουμε επίσης προς αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας ότι είναι αναγκαίο να υποβάλετε μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά και ΒΕΒΑΙΩΣΗ από την κατασκήνωση για το συγκεκριμένο διάστημα παραμονής του παιδιού.

Τέλος υπενθυμίζουμε την αναγκαιότητα να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο syllogos.patt@gmail.com με τα εξής στοιχεία:

  • ονοματεπώνυμο γονέα και υπηρεσία που υπηρετεί,
  • αριθμός και ηλικίες παιδιών που θα πάνε στην κατασκήνωση,
  • στοιχεία κατασκήνωσης και κατασκηνωτική περίοδο, που έχει επιλεγεί και έχει κατατεθεί αίτηση.

Τα στοιχεία αυτά, μας είναι απαραίτητα, προκειμένου να έχουμε πλήρη γνώση για την πορεία υλοποίησης του αιτήματος αυτού, για τα τυχόν προβλήματα και τις δυσκολίες που αναφύονται και τέλος για να εξεταστούν οι όποιες παρεμβάσεις, μπορούν και πρέπει να γίνουν για να διευκολύνουν και να βελτιώσουν τις διαδικασίες.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ για ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΆ κάλυψης κατασκηνωτικών εξόδων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *