Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ
Untitled
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ

Αθήνα 19 -6-2018

Αρ. Πρωτ.: 169

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ

Συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πολιτιστική Ομάδα του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής εξασφάλισε εισιτήρια για την παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη, που διοργανώνει το Εθνικό Θέατρο στην Επίδαυρο, στις 13 και 14 Ιουλίου 2018, για όσους συναδέλφους κατέβαλαν μέχρι σήμερα 19-6-2018 το συμβολικό κόστος συμμετοχής των 5€/άτομο.

Υπάρχουν ακόμη πολύ λίγες θέσεις διαθέσιμες.

Για να προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε περισσότερα εισιτήρια, παρακαλούμε:

  • Οι συνάδελφοι που δήλωσαν ότι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση και μέχρι τώρα δεν έχουν καταβάλει το συμβολικό κόστος συμμετοχής βρίσκονται σε «λίστα αναμονής». Εφόσον συνεχίζουν να επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, να ενημερώσουν άμεσα και το αργότερο ως την Πέμπτη 21-6-2018 στο e-mail του Συλλόγου syllogos.patt@gmail.com,
  • Οι συνάδελφοι που δεν ενημερώθηκαν ή τους «διέφυγε» η προθεσμία που είχε τεθεί να δηλώσουν άμεσα και το αργότερο ως την Πέμπτη 21-6-2018 την επιθυμία τους στο e-mail του Συλλόγου syllogos.patt@gmail.com,

Για τις θέσεις που είναι διαθέσιμες και όσες τυχόν επιπλέον εξασφαλίσουμε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εφόσον εξασφαλίσουμε επιπλέον εισιτήρια οι συνάδελφοι θα ενημερώνονται άμεσα τηλεφωνικά (είναι απαραίτητο να δίνουμε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας) και άμεσα θα πρέπει να καταβάλουν το συμβολικό κόστος συμμετοχής των 5€/άτομο (πρέπει άμεσα να αγοράζονται τα εισιτήρια από το Εθνικό Θέατρο).

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ταυτόχρονα όλοι οι συνάδελφοι θα πρέπει να δηλώνουμε οριστικά αν θα κάνουμε χρήση του λεωφορείου για τη μετακίνηση μας, αν θα επιβιβαστούμε στο Κέντρο, την Ελευσίνα (Ηρώων Πολυτεχνείου 78), ή τον Πειραιά (Πειραιώς 46 & Επονιτών).

Ιδιαιτέρως, παρακαλούμε τους συναδέλφους που για κάποιο λόγο τελικά δεν θα συμμετέχουν, να ενημερώσουν στα e-mail ή τηλέφωνα που ακολουθούν για τη μη προσέλευσή τους, ώστε να μην «αποκλειστούν» άλλοι συνάδελφοί μας, που επιθυμούν να συμμετέχουν και ταυτόχρονα να μην μείνουν αδιάθετες θέσεις, που έχουμε ήδη πληρώσει.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για διευκρινήσεις:

Αγάκου Βάντα:

Βενιεράκη Ειρήνη:

Θυμιανού Χρυσούλα:

Καραγιάννη Πέγκυ:

Καραχάλιου Κωνσταντίνα:

Παναγιωτακοπούλου Κωνσταντίνα:

Παντάζου Μαρία:

Παπαγεωργίου (Κανελλή) Χριστίνα – Μελπομένη:

Περράκη Δήμητρα:

Στασινοπούλου Ιωάννα:

Στεβή Ειρήνη:

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 13-7-2018 και του Σαββάτου 14-7-2018 είναι:

  • Αναχώρηση το μεσημέρι (περίπου στις 4:00μμ) από την Αθήνα (κέντρο), Ελευσίνα, Ηρώων Πολυτεχνείου 78 και Πειραιά, Πειραιώς 46 & Επονιτών. Τo ακριβές σημείο αναχώρησης για το κέντρο και η ακριβής ώρα επιβίβασης για όλα τα σημεία αναχώρησης, θα ανακοινωθούν έγκαιρα.
  • Το θέατρο Επιδαύρου ανοίγει 20:00.
  • Η παράσταση αρχίζει στις 21:00.
  • Επιστροφή στην Αθήνα μετά την Παράσταση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ 2018

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *