Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 18-6-2018
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 18-6-2018

Αθήνα 19-6-2018

Αρ. Πρωτ.: 172

Προς

                                       Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 18-6-2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 με παρόντα τα 16 από τα 25 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Άλκης Ζαβερδινός, Καζάκος Βαγγέλης, Στεβή Ειρήνη, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Βάντα Αγάκου, Παναγιώτης Ντόντος, Γιώργος Ηλιόπουλος, Σωτήρης Δοξακίδης, Κοκοβιάδου Σωτηρία, Παγανέλη Αριάδνη, Κορκίδου Σωτηρία, Πνακάς Χάρης, Γεμενετζή Βάσω, Ηλίας Καπόγιαννης, Τσιάμας Απόστολος συζήτησε για τα ζητήματα, που περιέχονταν στην ημερήσια διάταξη και μετά από διαλογική συζήτηση και σχετική ενημέρωση, έλαβε μεταξύ άλλων, τις παρακάτω αποφάσεις:

  1. Την παρέμβαση και την λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για τα σοβαρά ζητήματα, που αντιμετωπίζουμε εξαιτίας της συχνότατης παραβίασης της ισότητας, της αξιοκρατίας και της διαφάνειας στις διαδικασίες των αναπληρώσεων Προϊσταμένων των οργανικών μονάδων της Περιφέρειας Αττικής.
  2. Την παρέμβαση στην Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης και τον ορισμό εκπροσώπων του Συλλόγου.
  3. Συζήτησε για την πορεία της αποχής από την αξιολόγηση και τις πιέσεις και παρεμβάσεις που έγιναν από στελέχη της Διοίκησης και της Περιφερειακής Αρχής.
  4. Έγινε ενημέρωση για την Ειδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, που υπόγραψε η ΟΣΥΑΠΕ για 1η φορά για εργασιακά μας ζητήματα.
  5. Ενέκρινε τα οικονομικά του προηγούμενου μήνα.
  6. Έγινε ενημέρωση-συζήτηση για ζητήματα, που αφορούν την αφαίρεση αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών των Ανωνύμων Εταιρειών, την κάλυψη των κατασκηνωτικών εξόδων, και την οργάνωση παρακολούθησης από όσους συναδέλφους επιθυμούν της παράστασης «Πλούτος» του Αριστοφάνη στην Επίδαυρο, στις 13 και 14 Ιουλίου 2018.

Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 18-6-2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *