Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Νέο κτήριο Βόρειου Τομέα Όταν οι διακηρύξεις και οι αποφάσεις γίνονται «λάστιχο»
Untitled
Νέο κτήριο Βόρειου Τομέα Όταν οι διακηρύξεις και οι αποφάσεις γίνονται «λάστιχο»

Αθήνα 9 -5-2018

Αρ. Πρωτ.: 125

Προς

                                  Περιφερειάρχη Αττικής

                   κα Ρένα Δούρου

Νέο κτήριο Βόρειου Τομέα

Όταν οι διακηρύξεις και οι αποφάσεις γίνονται «λάστιχο»

«Λάστιχο» έχει κάνει η πλειοψηφία της Οικονομικής Επιτροπής τόσο τους όρους της διακήρυξης, όσο και τους όρους της σύμβασης που η ίδια αποφάσισε, με την κατακύρωση της μίσθωσης και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης των ακινήτων για την στέγαση των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών επί της Λεωφόρου Κηφισίας 18 και οδού Γκύζη (κτίριο 1) και Λεωφόρου Κηφισίας 20 και οδού Γκύζη (κτίριο 2) στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Ενώ  όπως αποφασίσανε και υπογράψανε ο μειοδότης όφειλε να έχει ολοκληρώσει τις εργασίες σύμφωνα με τη Σύμβαση Μίσθωσης και να λάβει όλα τα αναγκαία Πιστοποιητικά, εντός προθεσμίας 5 μηνών από την υπογραφή της Σύμβασης Μίσθωσης, δίνουνε συνεχώς παρατάσεις!!!

Η σύμβαση υπογράφηκε στις 28/7/2017 και οι 5 μήνες έχουν τελειώσει από το Δεκέμβρη!!!

Παρά ταύτα η πλειοψηφία της Οικονομικής Επιτροπής δίνει συνεχώς παρατάσεις, με τελευταία αυτήν στην συνεδρίαση στις 3-5-2018.

Και δεν φτάνει αυτό ο Αντιπεριφερειάρχης του Βόρειου Τομέα, προκειμένου να κατοχυρώσει με «νύχια και με δόντια» τα κτήρια αυτά βγάζει και Αποφάσεις (οικ.3968/26-4-2018 & 3969/26-4-2018), με τις οποίες ορίζει ότι οι «γραπτές εξετάσεις της 2 ης Περιόδου 2018, για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελµατικής Επάρκειας για την οδική µεταφορά Εµπορευµάτων/Επιβατών» και οι «εξετάσεις για απόκτηση και ανανέωση πιστοποιητικών επαγγελµατικής κατάρτισης οδηγών οχηµάτων µεταφοράς επικίνδυνων εµπορευµάτων 3ης Περιόδου» που προκηρύσσει «θα διεξαχθούν στην αίθουσα εξετάσεων της ∆/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Βορείου Τοµέα Αθηνών (Λ. Κηφισίας 20-Μαρούσι)»!!!!

Ορίζει τον χώρο αυτό, πριν καν παραληφθεί το κτήριο, πριν καν υπάρξει Πρακτικό από την αρμόδια «Επιτροπή για την Καταλληλότητα – Παραλαβή- Παράδοση Μισθωμένων Κτηρίων» προκειμένου προφανώς να δημιουργήσει τετελεσμένα….

Την προηγούμενη δε μέρα, στις 25-4-2018 απαντούσε στο Σύλλογο ότι «σας ενημερώνουμε ότι πιθανώς έχετε πέσει θύμα παραπληροφόρησης καθώς ουδέποτε δόθηκε εντολή μετακόμισης, όπως αναφέρετε στο έγγραφό σας»!!! (συνημμένα ολόκληρη η απάντησή του).

Σίγουρα είναι υπόλογοι των αποφάσεών τους και των υπογραφών τους…, όμως είστε υποχρεωμένη να πάρετε θέση κι εσείς.

     Κοιν/ση

  1. Μέλη Οικονομικής Επιτροπής
  2. Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ για νεο κτήριο ΒΤ-απόφαση ΟΕ

ΓΡ ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *