Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Κάλυψη των εξόδων διαμονής σε κατασκηνώσεις για τα παιδιά των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής
Untitled
Κάλυψη των εξόδων διαμονής σε κατασκηνώσεις για τα παιδιά των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής

Αθήνα   23-5-2018

Αρ. Πρωτ.: 143

Κάλυψη των εξόδων διαμονής σε κατασκηνώσεις για τα παιδιά των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής

Το Περιφερειακό Συμβούλιο στις 17 Μαΐου 2018 με την απόφαση 128/2018 ενέκρινε τη σκοπιμότητα κάλυψης της δαπάνης συμμετοχής των παιδιών των υπαλλήλων (με κάθε σχέση εργασίας) της Περιφέρειας Αττικής σε καλοκαιρινές κατασκηνώσεις. Στην απόφαση αυτή την οποία και σας επισυνάπτουμε αναφέρονται οι διαδικασίες και τα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν από κάθε συνάδελφισσα, απολογιστικά στη Δ/νση Οικονομικών Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών μαζί με σχετική αίτηση προκειμένου να καλυφθεί η δαπάνη.

Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά ότι οι αγώνες διεκδίκησης των εργαζομένων δεν πάνε χαμένοι, είτε αφορούν παροχές που ενισχύουν το εισόδημα και την οικογενειακή ζωή, είτε αφορούν αιτήματα που έχουν να κάνουν με τις συνθήκες εργασίας.

Είναι η πρώτη φορά που τα έξοδα διαμονής στις κατασκηνώσεις που θα πάνε τα παιδιά μας το καλοκαίρι θα καλυφθούν από την Διοίκηση και σίγουρα θα αναδειχθούν προβλήματα και αδυναμίες της διαδικασίας, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι πρώτα πρέπει να πληρώσουμε την κατασκήνωση και μετά να μας καταβληθεί η προβλεπόμενη δαπάνη (30€ ανά ημέρα για 15 ημέρες). Παρ’ όλα αυτά, δεν παύει να αποτελεί μία μεγάλη κατάκτηση που θα βοηθήσει τους συναδέλφους με παιδιά να μπορέσουν να απαλλαγούν, έστω και με καθυστέρηση, από το συγκεκριμένο κόστος και έτσι με μεγαλύτερη ευκολία να αποφασίσουν τί θα κάνουν τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου η δημιουργική απασχόληση των παιδιών εκτός σχολείου είναι απαραίτητη.

Το ΔΣ του συλλόγου στην τελευταία συνεδρίασή του (21-5-2018) συζήτησε το θέμα και αποφάσισε ομόφωνα να παρακολουθεί το ζήτημα έτσι ώστε με προτάσεις και παρεμβάσεις του να συμβάλει στην βελτίωση της διαδικασίας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΣ 128-2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *