Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Αντί πρόσληψη μόνιμου γιατρού εργασίας επιλέγει την οικονομικότερη προσφορά!!!
Untitled
Αντί πρόσληψη μόνιμου γιατρού εργασίας επιλέγει την οικονομικότερη προσφορά!!!

Αθήνα 29 -5-2018

Αρ. Πρωτ.: 150

Απόφαση 1281/2018 Οικονομικής Επιτροπής

Αντί πρόσληψη μόνιμου γιατρού εργασίας επιλέγει την οικονομικότερη προσφορά!!!

Ο γιατρός εργασίας δεν είναι… «ραπανάκια για την όρεξη», για να επιλέγεται με την διαδικασία της οικονομικότερης προσφοράς.

Αυτή η σημαντική ιατρική ειδικότητα δεν μπορεί να πέφτει στον προκρούστη της απαγόρευσης των προσλήψεων ή να δεχόμαστε την επιλογή της πιο φτηνής υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 1281/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής η Περιφερειακή Αρχή θα προχωρήσει για την σύναψη σύμβασης με γιατρό εργασίας μέσα από την διαδικασία «έγκρισης των όρων συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά»!!!

Η υπ’ αριθ. 1281/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ενώ έρχεται να λύσει ένα σημαντικό και χρόνιο πρόβλημα, με τις διαδικασίες που θέτει βάζει ημερομηνία λήξης και οδηγεί σε προμελετημένη υποβάθμιση του έργου του, σε ενίσχυση της σχέσης εξάρτησης με την Περιφερειακή Αρχή.

Ο ιατρός εργασίας πρέπει να παρέχει υποδείξεις & συμβουλές στον εργοδότη, στους εργαζόμενους και στους εκπροσώπους τους, να φροντίζει για την ορθή επίβλεψη της υγείας των εργαζομένων με πνεύμα ευσυνειδησίας κι όχι οικονομίας, βάζοντας πάνω από τα όποια οικονομικά συμφέροντα τη ζωή και την ασφάλεια των εργαζομένων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ Αντί πρόσληψη μόνιμου γιατρού εργασίας επιλέγει την οικονομικότερη προσφορά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *