Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Χορήγηση στοιχείων για το κτήριο των πρώην Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στη παραλία Καλλιθέας – Μοσχάτου
Untitled
Χορήγηση στοιχείων για το κτήριο των πρώην Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στη παραλία Καλλιθέας – Μοσχάτου

Αθήνα 14 -3-2018

Αρ. Πρωτ.: 81

Προς

  1. Διεύθυνση Τεχνικών Έργων
  2. Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών

Θέμα: Χορήγηση στοιχείων για το κτήριο των πρώην Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στη παραλία Καλλιθέας – Μοσχάτου

Σχετ: Το υπ. αριθμ.63/26-2-2018 έγγραφό μας, με θέμα «χορήγηση στοιχείων για το κτήριο των πρώην Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στη παραλία Καλλιθέας – Μοσχάτου».

Μετά την συνεχιζόμενη απαράδεκτη απαξίωση που δείχνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ν.Τ. προς τους εργαζόμενους, με την άρνησή του να απαντήσει στα επανειλημμένα σχετικά έγγραφα του Συλλόγου και να χορηγήσει όλα τα αιτούμενα στοιχεία καθώς και να σταματήσει κάθε διαδικασία μεταστέγασης, όσο δεν επιλύονται τα προβλήματα, που υπάρχουν και επειδή όπως φαίνεται αρέσκεται στο «χαρτοπόλεμο» και στη δημιουργία εντυπώσεων επανερχόμαστε και απευθυνόμαστε πλέον στις υπηρεσίες, που κοινοποιείτο πριν το παραπάνω σχετικό έγγραφο.

Παρακαλούμε την Δ/νση Τεχνικών Έργων να μας χορηγήσει όλα τα αναφερόμενα (β) και (γ) στοιχεία στο παραπάνω σχετικό έγγραφό μας, το οποίο απευθυνόταν στον Αντιπεριφερειάρχη ΝΤ, γιατί όπως σημειώνεται στο χθεσινό Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας «όλα τα τεχνικά στοιχεία τα έχει η Τεχνική Υπηρεσία που ανακατασκεύασε τον χώρο».

Ζητάμε συγκεκριμένα να μας δοθούν τα εξής:

  1. Αντίγραφο της αρχιτεκτονικής μελέτης της Δ/νσης Τεχνικών Έργων για την διαμόρφωση των χώρων του κτηρίου, με τις σχετικές κατόψεις, για κάθε υπηρεσία, που πρόκειται να μεταστεγαστεί (αριθμός υπαλλήλων, απαιτούμενα τετραγωνικά, βοηθητικοί χώροι, αποθηκευτικοί, χώροι αρχείων κλπ).
  2. Αντίγραφο Τεχνικής Έκθεσης για την επάρκεια εξαερισμού και φωτισμού ώστε να εξασφαλίζονται υγιεινές συνθήκες εργασίας καθώς και των εγγράφων όπου προκύπτει η «χρήση» των συγκεκριμένων χώρων του εν λόγω κτηρίου.

Ταυτόχρονα ζητάμε από την Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών να μας χορηγήσει το (α) στοιχείο του παραπάνω εγγράφου μας και συγκεκριμένα να μας απαντήσει εάν έχει γνωμοδοτήσει για την καταλληλότητα του κτηρίου η Επιτροπή Καταλληλότητας της Περιφέρειας Αττικής και να μας στείλετε το σχετικό Πρακτικό.

Παρακαλούμε τέλος τους αποδέκτες του εγγράφου να μας απαντήσουν εγγράφως ακόμα και εάν δεν έχουν τα ζητούμενα στοιχεία.

Κοιν/ση

  1. Περιφερειάρχη Αττικής
  2. Αντιπεριφερειάρχη ΝΤ
  3. Εκτελεστικό Γραμματέα

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ Χορήγηση στοιχείων για το κτήριο των πρώην Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *