Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΡΤΗ 2018, στις 8.30 πμ έξω από το κτήριο Συγγρού 15
Untitled
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΡΤΗ 2018, στις 8.30 πμ έξω από το κτήριο Συγγρού 15

Αθήνα 12 -3-2018

Αρ. Πρωτ.: 78

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΘΥΓΙΕΝΟΥ & ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ

ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΡΤΗ 2018, στις 8.30 πμ έξω από το κτήριο Συγγρού 15

Η υπομονή και η ανοχή μας έχουν τελειώσει.

  1. Από τον μήνα Αύγουστο με διάφορα προσχήματα σε πολλούς εργαζόμενους δεν έχει χορηγηθεί ακόμα το ανθυγιεινό επίδομα, ούτε τα προβλεπόμενα Μέσα Ατομικής Προστασίας.

Αποτελεί εμπαιγμό η προβολή διαφόρων ψευτοεπιχειρημάτων από αρκετούς υπηρεσιακούς παράγοντες για να μην χορηγήσουν το προβλεπόμενο από το άρθρο 98 του ν. 4483/2017 ανθυγιεινό επίδομα.

Ξεπερνάει κάθε λογική οι ίδιοι, που αναθέτουν τα όποια άλλα καθήκοντα στους συναδέλφους, προκειμένου να λειτουργούν οι υπηρεσίες ή που δεν αξιοποιούν το υπάρχον επιστημονικό δυναμικό, να αξιοποιούν αυτήν την κατάσταση για να μην χορηγηθεί το προβλεπόμενο ανθυγιεινό επίδομα.

Η Περιφερειακή Αρχή οφείλει να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για να επιλυθεί αμέσως το ζήτημα, για όλους τους εργαζόμενους που υπάγονται στις ειδικότητες ή που παρέχουν τις εργασίες που περιλαμβάνονται στις κατηγορίες της παραγράφου 2 του άρθρου 98.

  1. Συνεχίζεται η απαράδεκτη απαξίωση που δείχνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ν.Τ. προς τους εργαζόμενους, με την άρνησή του να απαντήσει στα επανειλημμένα έγγραφα του Συλλόγου αναφορικά την μεταστέγαση των υπηρεσιών του Νότιου Τομέα στο κτήριο των πρώην Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην παραλία Καλλιθέας – Μοσχάτου, να χορηγήσει όλα τα αιτούμενα στοιχεία και να σταματήσει κάθε διαδικασία μεταστέγασης, όσο δεν επιλύονται τα προβλήματα, που υπάρχουν.

Πραγματοποιούμε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ την ΤΡΙΤΗ

13 ΜΑΡΤΗ 2018, στις 8.30 πμ έξω από το κτήριο Συγγρού 15.

Απαιτούμε:

  1. Να χορηγηθεί η απαιτούμενη μηνιαία βεβαίωση, από τον Αύγουστο 2017 και εντεύθεν σε όλους τους συναδέλφους (ανεξάρτητα από σχέση εργασίας) που υπάγονται στις ειδικότητες ή παρέχουν τις εργασίες που περιλαμβάνονται στις κατηγορίες της παραγράφου 2 του άρθρου 98 του ν.4483/2017, και δεν τους έχει χορηγηθεί (επισκέπτριες υγείας, νοσηλεύτριες, επόπτες δημόσιας υγείας, καθαρίστριες κλπ).
  2. Να χορηγηθούν όλα τα προβλεπόμενα Μέσα Ατομικής Προστασίας και να ληφθούν όλα τα Μέτρα προληπτικής Ιατρικής στους δικαιούχους συναδέλφους.
  3. Να σταματήσει κάθε διαδικασία μεταστέγασης των υπηρεσιών του Νότιου Τομέα, όσο δεν χορηγούνται τα απαραίτητα στοιχεία και όσο δεν επιλύονται τα προβλήματα, που υπάρχουν στο κτήριο των πρώην Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην παραλία Καλλιθέας – Μοσχάτου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

 ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ & ΝΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *