Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ
Untitled
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Αθήνα  22-3-2018

Αρ. Πρωτ.: 84

Προς

                                       Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Δ.Σ. και η Πολιτιστική Ομάδα του Συλλόγου προγραμματίζουν για την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018, μονοήμερη εκδρομή στο Λαύριο, χρησιμοποιώντας για την μεταφορά μας πούλμαν.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε από το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, τόσο στο αρχαίο Λαύριο, όσο και στο νέο Λαύριο, δηλαδή στα σημαντικότερα αξιοθέατα – μνημεία της πόλης, που η ιστορία τους είναι δεμένη εκτός των άλλων με την δημιουργία και την πορεία του εργατικού κινήματος στη χώρα μας.

Μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης (περίπου 3 ώρες), οι συνάδελφοι θα μπορούν να περπατήσουν και να απολαύσουν ξέγνοιαστα τις ομορφιές της πόλης, να διασκεδάσουν στα ταβερνάκια της.

Προκειμένου να μπορούμε να προγραμματίσουμε έγκαιρα την εκδρομή, παρακαλούμε όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρεστε, να δηλώσετε τη συμμετοχή σας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 30/03/2018 στο email του Συλλόγου: syllogos.patt@gmail.com

Στο e-mail θα πρέπει να αναφέρονται τα άτομα, καθώς και αν επιθυμείτε την μεταφορά σας με το πούλμαν ή θα μετακινηθείτε με ΙΧ αυτοκίνητα.

Μετά τη συγκέντρωση των συμμετοχών, θα σας ενημερώσουμε με νέο e-mail για όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες (ώρα και σημείο συνάντησης / αναχώρησης, πρόγραμμα κτλ.). Το κόστος που πιθανά να προκύψει θα είναι συμβολικό.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

 ΛΑΥΡΙΟ-ΕΚΔΡΟΜΗ 84

ΛΑΥΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *